10-10-2018  - MCH Presse

Ruben Søltoft giver ekstra show i Herning

Ruben Søltoft giver ekstra show i Herning

Ruben Søltoft giver ekstrashow i MCH Herning Kongrescenter 30. maj 2019. Pressefoto.

Med et næsten udsolgt show til november i MCH Herning Kongrescenter bliver det nu muligt for mange flere at opleve Ruben Søltoft, når han giver ekstra show i Herning 30. maj 2019.

I efteråret 2018 er Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow, som er en kærkommen efterfølger til debutsuccesen 'Mit Hoved' fra 2015. Dengang imponerede Ruben Søltoft publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, og der er kun få billetter tilbage til det første show i MCH Herning Kongrescenter. Nu får flere publikummer chancen for at opleve komikeren, når han 30. maj 2019 giver ekstrashow i Herning.

I det nye show 'Ting Fra Min Mund' får publikum lov til at hilse på Søltoft i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om hvem, der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre, man møder i 2018.

Jacob Taarnhøj som support

Med sig på scenen bringer Ruben Søltoft et af branchens nyere talenter, nemlig Jacob Taarnhøj, der vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2017 for sit sublime sceneshow og en intelligent humor, der vækker stof til eftertanke. Med sin helt unikke fortællestil er han en oplevelse på scenen, og den fremadstormende komiker er spået til at blive et af dansk comedys helt store navne i fremtiden.

Ekstrashowet med Ruben Søltoft kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 30. maj 2019.