11-07-2023  - MCH Presse

Sæt kryds i kalenderen: Gamebox Festival er klar med ny dato

Sæt kryds i kalenderen: Gamebox Festival er klar med ny dato

Gamebox Festival finder sted 19.-21. april 2024 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Theis Poulsen.

Tredje udgave af Danmarks største gaming-event finder sted 19.-21. april 2024 i MCH Messecenter Herning. Festivalen, som byder på aktiviteter for gamere i alle aldre, blev ved seneste udgave i maj besøgt af 14.000 gamer-glade besøgende.

Når Gamebox Festival vender tilbage til april næste år, bliver der som vanligt noget for alle med hang til gaming. Festivalen, der første gang løb af stablen i 2022, vil atter være et overflødighedshorn af gaming-relaterede aktiviteter: Der er det store LAN, som i år tiltrak flere end 1.500 deltagere, og der er udstillere, konkurrencer, mesterskaber samt et væld af sjove aktiviteter. Der er shows, talks og streams, og der er besøg fra flere af de helt store verdensstjerner. Der er med andre ord noget for både børn og voksne og hele familien - og sådan bliver det også i 2024.

- Vi er rigtig glade for den tillid og opbakning, som vi møder hos vores gæster og samarbejdspartnere, og vi ser meget frem til igen at tage imod dem alle. Vi er allerede nu i fuld gang med at udvikle videre på festivalen og forventer, at den næste år fremstår endnu stærkere. For os er det vigtigt, at Gamebox Festival forbliver i bevægelse, og at vi følger med tidens trends og tendenser, fortæller projektleder i MCH A/S Nikolaj Pagh.

Gamebox Festival havde første gang premiere i 2022, hvor festivalen blev besøgt af 8.500 gaming-entusiaster. Ved seneste festival var aktivitetsprogrammet udvidet yderligere med blandt andet et øget fokus på konsoller, i form af en stor stand fra Nintendo, ligesom festivalen havde indgået et nyt samarbejde med DR Ultra Gaming, som hittede stort blandt festivalens yngre publikum. Det samlede program var populært, og festivalen kunne derfor tegne sig for 62% flere besøgende end året forinden.

DBU: Et unikt event på dansk jord
Blandt de mange virksomheder, foreninger og organisationer, der allerede i festivalens to første år var en del af eventet, finder man DBU, der også atter vil være på pletten på næste års udgave af festivalen.

- Vi har været på Gamebox Festival begge gange, den er blevet afholdt, og allerede fra år ét var vi solgt. Det er et unikt event på dansk jord, hvor alle med gaming-interesse samles og deler deres passion. Vi nyder at kunne invitere vores fodboldklubber med til sådan et event - de bliver simpelthen bare blæst bagover af setuppet. Så jeg vil opfordre alle, der kan lide gaming og esport, til at deltage næste år, lyder det fra Søren Erik Nielsen, der er projektleder i DBU.

Gamebox Festival 2024 finder sted 19.-21. april i MCH Messecenter Herning og afholdes med opbakning fra IT Relation, Astralis, DGI, Esport Danmark, Dansk Firmaidræt, Ungdomsringen, DIF, DBU, Netparty Herning og DLX.
 

Læs mere på gameboxfestival.dk