19-12-2019  - MCH Presse

Santander Final4-deltagerne er fundet

Santander Final4-deltagerne er fundet

Når Santander Final4 løber af stablen i Jyske Bank Boxen til foråret, bliver det GOG, TTH Holstebro, Skanderborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg, der skal kæmpe om pokalen.

Santander Final4 bliver fløjtet i gang i Jyske Bank Boxen 14. marts, og her bliver det GOG, TTH Holstebro, Skanderborg Håndbold samt Bjerringbro-Silkeborg, der skal kæmpe om pokalen, prestige og en pengesum. Mens TTH Holstebro blev parret med Skanderborg Håndbold gennem lodtrækning, skal Bjerringbro-Silkeborg op mod GOG i den anden semifinale.

Kæmpe håndboldfest i vente i Herning
Det er anden gang, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om Santander Final4, og sidste år var mere end 10.000 tilskuere med til at skabe en gigantisk håndboldfest weekenden over.

I takt med de fire semifinalister er fundet, mærkes en stigende interesse for billetsalget. For de håndboldfans, der særligt følger de fire finaledeltagere, er der desuden mulighed for at købe sig adgang til klubbernes egne sektioner på lægterne.

Udover tophåndbold på banen kan de danske håndboldfans i det hele taget se frem til en håndboldfest uden sidestykke. Hele weekenden vil det være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og -aktiviteter.

Santander Final4 afvikles i Jyske Bank Boxen 14.-15. marts 2020, og billetter kan købes via mch.dk.

PROGRAM

Semifinale 1 lørdag d. 14. marts kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Semifinale 2 lørdag d. 14. marts kl. 16.00: Bjerringbro-Silkeborg - GOG

Søndag d. 15. marts

Bronzekamp kl. 13.30

Finale kl. 16.00