09-03-2020  - Divisionsforeningen Håndbold/MCH Presse

Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

Der er fundet ny dato for afholdelse af finalestævnet Santander Final4, som flyttes fra marts til maj. Det sker som følge af regeringens opfordring fredag.

I kølvandet på regeringens udmelding fredag vedrørende coronavirus og forsamlinger over 1.000 personer, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til 9.-10. maj, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Det store finalestævne skulle således have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere og tv-seere væbne sig med tålmodig.

Alle billetter, der er købt til weekenden 14.-15. marts, vil være gyldige til weekenden 9.-10. maj. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest 23. marts.

Divisionsforenings direktør Thomas Christensen fortæller:

- Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne og DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Santander Final4 9.-10. maj. Vi ser frem til at holde et brag af en håndboldfest til maj.