09-03-2020  - Divisionsforeningen Håndbold/MCH Presse

Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

Der er fundet ny dato for afholdelse af finalestævnet Santander Final4, som flyttes fra marts til maj. Det sker som følge af regeringens opfordring fredag.

I kølvandet på regeringens udmelding fredag vedrørende coronavirus og forsamlinger over 1.000 personer, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til 9.-10. maj, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Det store finalestævne skulle således have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere og tv-seere væbne sig med tålmodig.

Alle billetter, der er købt til weekenden 14.-15. marts, vil være gyldige til weekenden 9.-10. maj. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest 23. marts.

Divisionsforenings direktør Thomas Christensen fortæller:

- Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne og DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Santander Final4 9.-10. maj. Vi ser frem til at holde et brag af en håndboldfest til maj.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer