22-12-2023  - MCH Presse

Santander Final4-semifinalister fundet

Santander Final4-semifinalister fundet

Sidste Santander Final4 kunne GOG Håndbold løfte pokalen efter en intens finaleweekend. Foto: Kasper Glintborg/Tophåndbold.

Torsdag aften blev de sidste semifinalister fundet – dermed er alle fire håndboldklubber til pokalslutspillet Santander Final4 i Jyske Bank Boxen på plads: GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub.

Fire fantastiske kvartfinaler i Santander Cup er færdigspillet, og som resultat heraf kan fans af GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub gå på juleferie velvidende at deres favorithold skal deltage i årets største håndboldfest, der udspiller sig i Jyske Bank Boxen 17.-18. februar 2024. 

Tusindvis har allerede sikret sig billet til Santander Final4, der nåede nye højder sidste gang, hvor GOG løb med trofæet i den midtjyske multiarena. Det har fynboerne nu mulighed for at gøre igen, men de får med garanti kamp til stregen både på banen og på lægterne, hvortil der fredag 22. december 2023 åbnes op for salg i de fire klubbers respektive sektioner.

Umiddelbart efter torsdagens kamp mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold blev der trukket lod til semifinale-konstellationerne, og den magede det således, at de forsvarende mestre fra GOG skal op mod Santander Final4-debutanterne fra Fredericia Håndboldklub, mens Bjerringbro-Silkeborg mødes med Aalborg Håndbold i den anden semifinale. Kampene spilles lørdag 17. februar, mens der er 3.- og 4. plads kamp og finale søndag 18. februar.

Årets Santander Final4 bliver 10. gang med Santander som hovedsponsor, og der venter således en spektakulær 10-års jubilæumsudgave, der, udover fire hæsblæsende topkampe, byder på et sandt overflødighedshorn af underholdning, konkurrencer, visuelle indtryk, god mad og ikke mindst et forrygende musikalsk finaleshow.

Santander Final4 løber af stablen i Jyske Bank Boxen 17.-18. februar 2024. Læs mere her.