18-02-2024  - MCH Presse

Santander Final4: Tilskuerrekord og GOG på pokaltronen

Santander Final4: Tilskuerrekord og GOG på pokaltronen

GOG kunne søndag aften løfte pokalen i Jyske Bank Boxen efter en stærk 32-25-sejr over ligarivalerne fra Aalborg Håndbold. Foto: Tophåndbold.

Håndbold fra øverste hylde udspillede sig på halgulvet i Jyske Bank Boxen i weekenden 17.-18. februar, da Santander Final4 for femte gang blev afgjort i multiarenaen. Efter en overbevisende finaleindsats kunne GOG for andet år i træk løfte det eftertragtede trofæ og lade sig hylde som pokalmestre.

Med et rekordflot Santander Final4-billetsalg, der sendte i alt 19.021 håndboldbegejstrede på tribunerne i weekenden 17.-18. februar, og aktiviteter og underholdning for alle aldre var der lagt op til en forrygende finaleweekend i herrernes pokalturnering.

Forventningerne blev indfriet fra første fløjt på halgulvet, hvor guldaspiranterne fra GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub leverede intens fight og flot håndbold – og ekstra spilminutter. Lørdagens semifinaler måtte nemlig begge afgøres i forlænget spilletid, inden det stod klart, at den næste pokalvinder skulle findes mellem GOG og Aalborg Håndbold, mens Fredericia Håndboldklub og Bjerringbro-Silkeborg skulle kæmpe om bronzemedaljerne. Her blev det Bjerringbro-Silkeborg, der, efter en uhyre tæt affære, tog tredjepladsen.

Finalen blev et flot pokalpunktum, som GOG trak sig sejrrigt ud af efter en overbevisende indsats mod ligarivalerne fra Aalborg. Badet i konfetti og med solid opbakning fra de gulblusede fans kunne fynboerne løfte pokalen som kulmination på en flot weekend.

GOG's sidste skanse, keeper Tobias Thulin, blev efterfølgende kåret som årets pokalfighter.

Helstøbt håndboldfest
Foruden flot håndbold dannede Jyske Bank Boxen rammen om et væld af aktiviteter og underholdning for både store og små. Før, imellem og efter kampene kunne det håndboldbegejstrede publikum således udforske fanzonen med konkurrencer og streetfoodboder med godter til både den salte og søde tand. Inden finalebraget indtog Infernal desuden scenen og fik i den grad varmet de mange håndboldfans op til den store finale.


Se flere billeder