28-08-2023  - MCH Presse

Santander Final4 vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Santander Final4 vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Santander Final4 for herrerne - årets største håndboldfest - vender tilbage i dagene 17.-18. februar 2024 i Jyske Bank Boxen.

Der er herrefight fra øverste håndboldhylde på programmet i den midtjyske multiarena i weekenden 17.-18. februar, når Santander Final4 for femte gang udspiller sig i Jyske Bank Boxen.

På den ikoniske håndboldscene i Herning blev der i februar 2023 sat publikumsrekord for Santander Final4, da GOG i en fejende flot finale kunne løfte pokaltrofæet efter sejr over Skjern Håndbold.

I år forventes festen endnu større, og direktør for Tophåndbold, Thomas Christensen, glæder sig:

- Det var et fantastisk Santander Final4 for godt et halvt år siden i Herning. Fire topkampe, et meget talstærkt og medlevende publikum og et væld af underholdningstiltag gjorde weekenden til noget helt særligt. Nu venter et nyt Santander Final4 om 6 måneders tid og sammen med vores hovedsponsor, Santander Consumer Bank, vil vi gøre alt for at lægge endnu et lag på det stærke koncept, vi sammen har skabt, og fortsætter:

- Og så trækker det bestemt heller ikke fra, at vi for femte gang skal afholde finaleweekenden på landets mest kendte håndboldscene i Herning og dermed også fortsætte det gode samarbejde med Herning Kommune og MCH.

Også Bo Jakobsen, kommerciel direktør i Santander Consumer Bank, ser frem til finaleweekenden:

- Da vi forlængede aftalen sidste år, var det også med øje på, at vi i 2024 ville kunne fejre 10-års jubilæum som hovedsponsor. Det er en milepæl, vi er stolte af at nå, og vi er overordentlig glade for, at vi sammen med klubberne, Tophåndbold samt alle øvrige partnere har været med til at udvikle Santander Final4 til det store og succesfulde event, som det med tiden har udviklet sig til at blive, hvilket også for ganske nyligt blev belønnet, da Santander Final4 vandt ”Ticketmaster Award 2023” i kategorien Årets Bedste Sportsevent.

I forlængelse af kampen mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold 27. august, der endte med udesejr til aalborgenserne på 32-35, blev der trukket lod direkte på TV 2 Sport til kvartfinalerne i Santander Cup. Lodtrækningen endte således: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold, Nordsjælland Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg, GOG – Ribe-Esbjerg HH og Fredericia Håndboldklub – SAH. 

Kvartfinalerne afvikles 20.-21. december 2023 og afgører hvilke fire klubber, der skal kæmpe om titlen. Billetsalget er startet til Santander Final4, der udspiller sig 17.-18. februar 2024 i Jyske Bank Boxen. 
Læs mere om og find billetter til håndboldweekenden her.