18-04-2022  - MCH Presse

Se billederne: Tusindvis af hestekræfter indtog Jyske Bank Boxen

Se billederne: Tusindvis af hestekræfter indtog Jyske Bank Boxen

'Hot Wheels Monster Trucks Live' bød på flyvende monstertrucks, motorbrøl og ikke mindst måbende publikummer i Jyske Bank Boxen 15.-17. april. Foto: MCH/Theis Poulsen

Der var vildt vovemod og sensationelle stunts på plakaten, da de ikoniske Hot Wheels-legetøjsbiler i påskedagene blev vækket til live i fire actionfyldte shows i Herning. Som en del af en eksklusiv europaturné indtog ’Hot Wheels Monster Trucks Live’ Jyske Bank Boxen og leverede hæsblæsende underholdning i verdensklasse.

Speederen var trykket helt i bund på de store Hot Wheels-monstertrucks, der i påskedagene havde fundet vej til Herning, hvor de leverede spektakulær underholdning i familiehøjde i Jyske Bank Boxen. Fartglade valfartede til de i alt fire shows, der bød på flyvende monstertrucks, motorbrøl og ikke mindst måbende publikummer.

På programmet var tusindvis af hestekræfter, crashes og konkurrencer– der blev konkurreret om at kunne udføre de vildeste tricks, flyve højest og længst – og publikum fik lov både at opleve kendte fanfavoritter og nye monstertrucks i aktion, ligesom den ildspyende robotdinosaur Megasaurus fik stillet sin sult efter en bid bil.

’Crash Zone’ var også et stort tilløbsstykke for de mange Hot Wheels-fans, der i stor stil benyttede den unikke mulighed for at komme helt tæt på de store monstertrucks og møde kørerne, som uddelte både autografer og stillede op til foto.

Det populære familieshow 'Hot Wheels Monster Trucks Live’ gæstede Jyske Bank Boxen 15.-17. april som en del af en eksklusiv europæisk turné.

Se billeder fra det hæsblæsende show her.


Se flere billeder