04-04-2016  - MCH Presse

Shoppingfeberen ramte Outlet-Messen i Herning

Shoppingfeberen ramte Outlet-Messen i Herning

Foto: Tony Brøchner/MCH

16.094 besøgende deltog i forårets største shoppingweekend i MCH Messecenter Herning, hvor der blev shoppet amok til 15. udgave af Outlet-Messen

Jyske klædeskabe og hylder er blevet opdateret med nyt tøj og interiør efter Outlet-Messen, som i weekenden foregik for 15. gang i MCH Messecenter Herning. Outlet-Messen er landets største, og hele tre messehaller var fyldt med alt fra modetøj og sko til sportstøj og golfudstyr. 

Hos MCH Messecenter Herning glæder man sig over en vellykket weekend med stor købelyst:

- Det er en stor fornøjelse at arrangere en messe, hvor 147 udstillere møder op med så gode tilbud på hylderne. Og hvor over 16.000 vælger at komme og gøre mange gode handler. Vi glæder os over, at udstillere meldte om shoppingfeber både lørdag og søndag, og allerede nu ser frem til efterårets messe, siger Maja Kjær Juul, projektleder for Outlet-Messen.

Outlet-Messen fyldte hele 5.500 m² og bød på shopping af kvalitets- og mærkevarer til langt under normalprisen under områderne: Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Mandfolk og Sport.

Udstillere kommer år efter år
Mere end 3.000 brands var repræsenteret, og med de mange besøgende havde udstillerne hænderne fulde weekenden igennem. En af udstillerne var Spilcompagniet, der sælger spil.

- Vi har haft forrygende travlt hele tiden. Outlet-Messen er en fantastisk god oplevelse for vores kunder, og det er sjovt for os at være med. Vi har efterhånden fået rigtig mange faste kunder til Outlet-Messen, som kommer år efter år, og de ved, at vi deltager hver gang, siger Bo Nielsen, medindehaver af Spilcompagniet, der i weekenden udstillede på Outlet-Messen for 8. gang.

Også i ’Mode Bazaar’ var der travlhed. Her blev der prøvet og købt tøj, sko og tilbehør weekenden igennem.

- Vi har været med mange år i træk og fået en masse faste kunder, der deltager til Outlet-Messen. Vi har haft travlt begge dage, så det har været en god og vellykket weekend,” siger Martin Vangsgaard, indehaver af tøjbutikken Vangsgaard.

Gæster støttede den gode sag
Ved indgangen til Outlet-Messen var de besøgende med til at støtte den gode sag. Røde Kors og MCH Messecenter gik i weekenden sammen om kampagnen ’Smid Tøjet Danmark’, hvor tøjcontainere blev fyldt med aflagt tøj, og som nu bliver til nødhjælp hos Røde Kors.

Til efteråret åbner dørene igen til Outlet-Messen. Det sker i MCH Messecenter Herning fra den 1.-2. oktober 2016.