12-02-2020  - MCH Presse

Skøjteløbende Disney-ikoner tryllebandt store som små i Jyske Bank Boxen

Skøjteløbende Disney-ikoner tryllebandt store som små i Jyske Bank Boxen

Blandt de populære Disney-karakterer var Vaiana, der bevægede sig ud på isen i selskab med halvguden Maui. Pressefoto.

Der var skøjteløb i særklasse, fortryllende fortællinger og et frostlandskab ud over det sædvanlige, da Disney On Ice fremførte ’Magical Ice Festival’ for første gang på dansk grund onsdag 12. februar.

Flere end 200 rekvisitter og 108 forskellige kostumer blev fremvist på isen, da de mest populære Disney-karakterer snørede skøjterne i Jyske Bank Boxen onsdag 12. februar under titlen ’Magical Ice Festival’. Og det var magisk. På underlag af is blev store som små taget med på en spektakulær rejse gennem velkendte Disney-universer til tonerne af de klassiske titelmelodier.  

Allerede ved indtræden i Jyske Bank Boxen var temaet da heller ikke til at tage fejl af. Alverdens Disney-merchandise blev forhandlet, isen lå spejlblank, og de velkendte Mickey Mouse-ører prydede bagtæppet i salen.

Netop Mickey Mouse var da også den første Disney-karakter på isen – naturligvis i selskab med Minnie Mouse – og sammen bød de velkommen som showets værter, hvilket udmundede i dagens første store klapsalve. Hernæst indtog Anders And og Fedtmule isen, og sidstnævnte oplevede den som værende lige glat nok og endte på bagdelen til stor morskab for publikum i Jyske Bank Boxen.  

Disney dyrkede detaljegraden
Som filmskaber er Disney kendt for at dyrke selv de mindste detaljer. Det samme gjorde sig gældende på underlag af is, hvor der aldrig blev efterladt tvivl om, hvilket Disney-univers der blev taget afsæt i. De flere end 200 gennemførte rekvisitter samt lys- og lydeffekter understøttede på fin vis de fortællinger, der på skift blev levendegjort på isen.

Indledende gjaldt det fortællingen om Ariel og krabben Sebastian, dernæst blev isen forvandlet til Stillehavet og temaer som tapperhed og venskab blev behandlet i Vaiana, inden Rapunzel og Flynn Rider drog på flugt fra slottets vagter. Hernæst var det fortællingen om Skønheden og Udyret, der blev fortalt via et spektakulært show fremført af Udyret og hans følge.

Særligt en Disney-fortælling viste sig at være særlig populær blandt publikum. En særlig summen spredte sig i salen, da Mickey Mouse og hans medværter annoncerede, at ’Frost’ var det næste indslag. Elsa, Anna, snemanden Olaf, Hans og Kristoffer løb på skift ind over isen, inden det hele kulminerede med kæmpehittet ’Lad Det Ske’ og snedrys.

Afsluttende indtog alle showets optrædende isen i Jyske Bank Boxen og vinkede imødekommende til børnene i multiarenaen, inden Disney-værterne takkede af via deres vanlige skæve jargon.   

Disney On Ice leverer yderligere fire forestillinger i Jyske Bank Boxen i vinterferien. kl. 14.30 og 18.30 onsdag 12. februar samt kl. 10.30 og 14.30 torsdag 13. februar. Billetter kan købes via mch.dk.


Se flere billeder