26-02-2019  - MCH Presse

Sofie Linde gæster Herning med et ærligt foredrag om at være gravid

Sofie Linde gæster Herning med et ærligt foredrag om at være gravid

Foto: Pressefoto/Dennis Morton.

Onsdag 13. november 2019 lægger Sofie Linde vejen forbi MCH Herning Kongrescenter i et åbent, ærligt og underholdende foredrag baseret på hendes bog 'Fårking Gravid - En fremmed flytter ind'.

Skal man kunne lide at være gravid? Ja, hvis man kigger i de fleste bøger, blogs og foredrag. Men hvad gør man så, når man virkelig hader at være gravid? Det fortæller en af Danmarks mest populære tv-værter Sofie Linde åbent og ærligt om i et humoristisk og evigt aktuelt foredrag om at være gravid og om at hade det. Et foredrag som tager udgangspunkt i Sofie Lindes bestseller, der er solgt i mere end 20.000 eksemplarer.

Fårking Gravid - En fremmed flytter ind
Sofie Lindes graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun det langt hen ad vejen. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om ni hyggelige og lykkelige måneder genkendte hun aldrig. Tværtimod. Hun var træt, og så var hun sulten - så sulten at hun tog 38 kilo på, før hendes datter stak hovedet ud og blev den nye sherif i byen.

Den talentfulde tv-vært og skuespiller har nu sin gang på TV 2, efter hun har været vært på flere af DR's børneprogrammer. I 2016 debuterede hun som vært på underholdningsprogrammet X Factor, og til ZULU Award 2019 blev hun kåret som Årets tv-vært for fjerde år i træk.

Sofie Lindes foredrag kan opleves 13. november 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter kan købes på mch.dk.