16-08-2021  - MCH Presse

Spændende navne på musikhylden i MCH Herning Kongrescenter

Spændende navne på musikhylden i MCH Herning Kongrescenter

Poul Krebs er blandt de optrædende i MCH Herning Kongrescenter i foråret, hvor han bliver ledsaget af Danmarks Underholdningsorkester. Pressefoto.

Queen Machine, Jonah Blacksmith og Poul Krebs er blandt de optrædende i MCH Herning Kongrescenter i et begivenhedsrigt efterår med spændende koncertnavne på plakaten.

Der er oplevelser for enhver musiksmag, når der tages hul på en ny koncertsæson i MCH Herning Kongrescenter til efteråret med udsigt til både rock og blød pop. På koncertplakaten er blandt andre Jonah Blacksmith, Brit Floyd og Poul Krebs, der bringer store liveoplevelser til Herning fra september.

Danmarks Underholdningsorkester ledsager Krebs og Huss
Flankeret af Danmarks Underholdningsorkester tager Poul Krebs det midt- og vestjyske publikum med på en rejse gennem et imponerende bagkatalog. Poul Krebs, der gennem flere årtier har samlet generationer om musikken med sin ukuelige spillemandsglæde, indtager scenen allerede 30. september.

Også i foråret 2022 har publikum mulighed for at opleve Danmarks Underholdningsorkester i selskab med Søren Huss. Gennem to årtier har sangskriveren lagt lydmæssigt bagtæppe til vores tid. I 00’erne med Saybia, i 10’erne som solist med albumudgivelser som ’Troen og Ingen’ og ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’ og senest som medvirkende i ’Toppen af Poppen’, hvor Søren Huss rørte Danmark med sine personlige fortolkninger af deltagernes numre.

En liveoplevelse udover det sædvanlige
Med afsæt i det anmelderroste album ’Brothers’ lægger Jonah Blacksmith vejen forbi Herning 21. oktober med blandt andet ’Monster’ på sætlisten. Bandet med de nordjyske rødder er kendt for at give publikum en liveoplevelse udover det sædvanlige, og bandmedlemmerne glæder sig da også til gensynet med publikum:

- Vi ser så meget frem til at spille for et stående feststemt publikum fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen, lyder det fra brødrene Alstrup, der om koncerten i MCH Herning Kongrescenter tilføjer:

- Det er altid en udsøgt fornøjelse at spille i Herning. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at skabe en uforglemmelig koncert – for os, såvel som for det skønne og dedikerede publikum, vi altid møder, når vi spiller på den jyske hede.

Queen og Pink Floyd vækkes til live
Fredag 15. oktober bringer Brit Floyd ikoniske Pink Floyd-hits som ’The Wall’ og ’The Dark Side of the Moon’ tilbage på scenen, mens ’We Will Rock You’, ’I Want To Break Free’ og en række andre udødelige Queen-hits bliver vækket til live af et af de bedste Queen tribute-bands, Queen Machine, lørdag 6. november.

Koncertoplevelserne rækker ind i 2022, hvor det skotske succesband Simple Minds – med ’Don’t You (Forget About Me)’ på CV’et – tager publikum med på en musikalsk rejse ’down memory lane’ 3. marts. Også det legendariske britpop-orkester Suede, som blandt andet står bag hittet ’Beautiful Ones’, indtager MCH Herning Kongrescenter 7. maj. 2022.

Hele koncertprogrammet kan ses på mch.dk, hvor der også kan købes billetter til arrangementerne.