30-01-2016  - MCH Presse

Spektakulært GymShow i verdensklasse

Spektakulært GymShow i verdensklasse

DGI International GymShow blev udført af 84 af verdens bedste gymnaster og artister, der præsenterede et helt spektaulært show. Foto: Lars Møller

Jyske Bank Boxen dannede lørdag rammen om DGI International GymShow 2016, og 5.293 gæster var imponerede over de fabelagtige aktører fra otte lande.

21 numre med 84 af verdens bedste gymnaster og artister var på det tætpakkede program, som DGI lørdag præsenterede i Jyske Bank Boxen i Herning. Showet åbnes af den sydafrikanske guitarist Daniels Rosenfeldt, der går gennem salen til sin hjørne position. DGI Verdenshold 10 sætter for alvor showet i gang, da et overvældende antal gymnaster vælder op af oppustede traktordæk og udfører nummeret Wawawa.

Ud over DGI Verdenshold 9 og 10 bidrog artister fra 7 lande til showet. Etiopien, Sverige, Tyskland, Aserbajdsjan, Canada, Norge og ikke mindst Japan var repræsenteret i det spektakulære og meget varierede show. 

De to unge, danske koreografer Anders Nielsen og Anna Kinoshita havde opgaven med at binde forestillingen sammen til en formfuldendt helhed med variation, spænding og flow. Og at dømme efter det gymnastik-kyndige publikums klapsalver undervejs og ikke mindst de stående klapsalver efter showet var opgaven løst til højeste karakter. 

Tillykke til DGI med et imponerende GymShow 2016 i Jyske Bank Boxen. 

Se DGI International GymShow 2016 gennem fotograf Lars Møllers linse

Læs mere om showet