12-06-2019  - MCH PRESSE

Spektakulært skotsk show forvandler Jyske Bank Boxen

Spektakulært skotsk show forvandler Jyske Bank Boxen

Music Show Scotland kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 15. juni 2019. Foto: MCH/Lars Møller.

Publikum tages med på en rejse til det skotske højland med alt, hvad dertil hører, når Music Show Scotland atter indtager Jyske Bank Boxen lørdag 15. juni.

Det karakteristiske blå flag med det hvide andreaskors hejses på den 12 meter høje og 70 meter brede slotskulisse. Foran står 200 sækkepibespillere i de traditionsrige kilte, trommeslagere, dansere og sangere i veludførte skotske kostumer. Tilsammen udgør disse elementer Music Show Scotland, som for tredje gang lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen.

Music Show Scotland er en af verdens største musikproduktioner med skotsk afsæt. Det skotske afsæt til trods præsenteres showet på dansk ved konferencier Helmut Jäger, der glæder sig til et gensyn med Herning og Jyske Bank Boxen.

- For mig er det noget helt specielt at komme til Herning. Jeg tilbragte fire år af mit liv i lokalområdet, så det er som at vende hjem. Og det er også den følelse, medlemmerne af Music Show Scotland har. Nu er det tredje gang, de besøger smukke Herning, hvor man virkelig føler sig godt tilpas. Vi ser alle meget frem til gensynet, siger den erfarne konferencier.  

Ny inspiration fra filmens verden

Når Music Show Scotland igen gæster Herning, er det med showets faste bestanddele, men musikproduktionen har også indhentet ny inspiration – blandt andet fra filmens verden. Publikum i Jyske Bank Boxen kan således se frem til en fremførelse af titelmusikken fra kæmpesuccesen ’Game of Thrones’, hvor flere scener netop udspiller sig i det skotske højland. Også titelmusikken til det historiske drama ’Chariots of Fire’ fra 1981 vil blive spillet.

Af nye elementer tæller desuden en hyldest til søfolket fremført af Highland Dancers til tonerne af ’Sailor’s Hornpipe’. Og så sørger den entusiastiske musical-gruppe Harmony Glenn for keltisk musik og underholdning, inden den helt store finale venter båret frem af den stemningsfyldte ’Auld Lang Syne’.

Publikum bliver dog ikke snydt for et herligt genhør med de verdensberømte toner af ’Amazing Graze’ og mange andre velkendte ballader.

Music Show Scotland kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 15. juni klokken 19.30. Det er fortsat muligt at købe billetter til showet på mch.dk.