30-12-2015  - DR

Sport 2015 på DR1

Sport 2015 på DR1

Tina Müller og Peter Møller er årets værter på det store sportshow

Der bliver sand stjerneregn på DR1, når landets største sportspræstationer hyldes ved showet 'Sport2015' – lørdag den 9. januar kl. 21.00.

Cremen af dansk idræt er samlet, når årets sportspriser bliver uddelt ved det ultimative sportsshow – Sport2015. Tina Müller og Peter Møller er årets værter, når de største stjerner og de bedste præstationer skal hyldes af en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning. Og der er nok at fejre. For igen i år har danske stjerner hentet masser af metal hjem.

"Alt for Drømmen"
Sport2015 hylder topatleterne og alt det, de gør for at få deres drøm til at gå i opfyldelse. Den særlige dedikation og fokus på eet mål. Topatleterne ofrer alt for drømmen – fester, ferier, chokolade og alkohol. Og det gælder ikke bare dem selv, men også alle omkring dem – venner, familie, frivillige og trænere.

Fra firedobbelt verdensmesterskab i orienteringsløb til VM-guld i bueskydning
Sportsåret 2015 har bragt os gyldne øjeblikke med såvel kendte som nye ansigter. Fra et firedobbelt verdensmesterskab i orienteringsløb til VM-guld i bueskydning, kano&kajak og sejlads, og europamesterskaber i badminton, bordtennis og bowling.

Med andre ord inviterer DR1 seerne med til et brag af en fest i Herning sammen med alle de største sportsstjerner, hvoraf flere har fejret internationale triumfer. 

Nyt medlem af Hall of fame og underholdning med bl.a. Stine Bramsen og Mew 
Tina Müller og Peter Møller kan udover sportsstjernerne også præsentere nogle musikalske af slagsen, når Stine Bramsen, Patrick Dorgan og Mew kommer forbi og giver den gas. Og så er det også aftenen, hvor et nyt medlem af Hall of Fame skal afsløres.

DR Sportens store Gallashow afholdes lørdag 9. januar kl. 21:00 i Jyske Bank Boxen i samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark, Sport One, DR og MCH. 

Køb billetDownload (høj opløsning)