16-12-2022  - MCH Presse

Sport 2022 klar med stjernebesat musikprogram og prominente værter

Sport 2022 klar med stjernebesat musikprogram og prominente værter

Sådan så det ud, da Sport 2019 udspillede sig i Jyske Bank Boxen i januar 2020. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Saveus, Medina og Benjamin Hav & Familien udgør det musikalske program, og på værtsfronten flankeres Josefine Høgh og Tina Müller af den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, når Jyske Bank Boxen 7. januar danner rammen om DR Sportens prisuddeling Sport 2022.

Der er dømt stjernestøv for alle pengene, når de største sportsøjeblikke fra det forgangne år hyldes i forbindelse med prisuddelingen Sport 2022 i Jyske Bank Boxen. Musikprogrammet er sammensat af nogle af landets største og mest elskede kunstnere, og aftenens værter hører til vores mest folkekære af slagsen – og byder desuden på en regulær stjerne af en værtsdebutant.

De festlige toner, der indimellem stærke taler og gribende tilbageblik sikrer den rette stemning, leveres af den roste, alternative popkunstner Saveus, én af vores største popstjerner nogensinde, Medina, og ét af tidens allermest populære livenavne Benjamin Hav & Familien.

Og værterne, der binder aftenen sammen, introducerer priser og byder aftenens mange sportsstjerner velkommen på scenen, er blandt kongerigets mest skattede – nemlig Josefine Høgh og Tina Müller, der begge har stor erfaring inden for sportens verden. Som en spektakulær debutant i værtsrollen flankeres de to af den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, der udtaler:

- Jeg ser virkelig frem til at være en del sportsshowet og prøve mig selv af som vært for første gang. Det bliver virkelig spændende, og samtidig føler jeg mig meget tryg ved at gøre det sammen med dygtige folk omkring mig som Josefine og Tina.

Der er masser af fejre ved det stort anlagte show, for 2022 har været et forrygende dansk sportsår. Tour de France på dansk jord og Jonas Vingegaards gule trøje på podiet i Paris, badmintonspilleren Viktor Axelsens VM for anden gang, det danske dressurlandsholds VM-sejr på hjemmebane, tennisspilleren Holger Runes indtog på verdensranglisten og Anne Marie Rindoms tredje VM-titel i sin bådklasse og meget, meget mere.

Sport 2022 arrangeres af DR i samarbejde med MCH, DIF og Team Danmark. Prisuddelingen har siden starten i år 2000 haft til huse i MCH og siden 2010 i Jyske Bank Boxen kun afbrudt af coronaperioden. Læs mere og køb billet hér.