10-07-2018  - MCH PRESSE

Stærkt efterår med comedy i Herning

Stærkt efterår med comedy i Herning

Der er et væld af underholdende oplevelser på programmet i MCH. Du kan stadig nå at sikre dig billet til årets Comedy Aid 28. december 2018. Pressefoto.

Der er lagt op til et morsomt efterår i MCH med en perlerække af nogle af landets allersjoveste komikere på plakaten. Heriblandt årets Comedy Aid-show, der efter fire års pause i Herning, atter spreder latter til fordel for Red Barnet.

Latterens milde vinde blæser til efteråret gavmildt gennem Hernings gader, og der bliver rig mulighed for at få tanket op på latterkontoen, når både MCH Herning Kongrescenter og Jyske Bank Boxen lægger scene til i alt ti humoristiske comedyshows.

Et af årets helt store shows på plakaten er Comedy Aid 2018, som 28. december samler nogle af landets allerbedste comedy-mestre til flere timers underholdning i MCH Herning Kongrescenter. Det er hele fire år siden, at Comedy Aid sidst løb af stablen i Herning - og publikum er i den grad sikret underholdningsvaluta for pengene samt latter i den gode sags tjeneste, når årets værter Michael Schøt og Heino Hansen underholder med et ægte standup-maraton.

Linda P og Daniel Lill varmer op til efteråret
Det er de rutinerede komikere Linda P og Daniel Lill, som står klar til at kickstarte comedyefteråret. Med sit nye show 'Linda Ps talkshow - med bl.a. talk og show' inviterer Linda P 27. september til en aften, hvor alt kan ske. Foruden jokes, masser af løjer samt en række særligt inviterede gæster på scenen, får publikum mulighed for både at tale og stille spørgsmål til Linda P.

'Glad i låget' - det vil Daniel Lill i den grad sørge for, når han gæster kongrescentret med sit one-man-show 29. september. Den talentprisnominerede komiker har i snart ti år indtaget de danske scener med sine knivskarpe jokes - og nu er det igen tid til sprede godt humør. For som han selv siger:

- Vi er kendt som "de gladeste mennesker på jorden", og det synes jeg godt, vi kan være stolte af.

Kærlighed og YouTube-stjerner
Kærlighed, had og alt det midt imellem. Torsdag 11. oktober er der atter noget at glæde sig til, når den produktive Thomas Hartmann lægger vejen forbi Herning med showet 'Kærlighed', som er det ottende show i hans karriere.

Og romantikken fortsætter, for Herning elsker Gintberg - og det er gengældt. Efterspørgslen til en aften i selskab med latterens mester har været så stor, at når Jan Gintberg gæster MCH Herning Kongrescenter 12. oktober, er det med hans fjerde optræden med showet 'GINTBERG RE(D)DER VERDEN'.

Den 16. oktober tages comedyen til helt andre og nye højder, når de to populære youtubere ComKean og Den Mandige Elg indtager Herning med showet 'ComKean og Den Mandige Elg', hvor publikum blandt andet kan være med til at bestemme, hvad der skal ske på scenen.

Verdenshistorien med Fuhlendorff og Andens 25 års jubilæum
Christian Fuhlendorff har igennem længere tid fortalt historier, men denne gang er det ikke kun om hans egen, men vores allesammens historie, komikeren giver et vrid, når han gæster kongrescentret med sit one-man-show 'Går over i historien II' 27. oktober.

Historisk bliver det også, når Anders "Anden" Matthesen markerer sit 25 års jubilæum som komiker i Jyske Bank Boxen 1. og 2. november. Han startede sin karriere i 1993 på de små ydmyge klubscener, og her 25 år og syv store one-man-shows senere har Anden lagt i ovnen til det absolut største, mest festlige og mest spektakulære comedyshow på dansk jord nogensinde.

Simon Talbot og Ruben Søltoft slutter af
Som afslutning på et sjovt efterår indtager også Simon Talbot og Ruben Søltoft MCH Herning Kongrescenter. Simon Talbot sender en slet skjult hentydning til en vis verdensleder med titlen på sit nye show 'Make Denmark Great Again', som kan opleves 9. november. Showet, som er blevet til under komikerens ophold i Los Angeles, handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere - og så gør han én gang for alle op med den danske jantelov.

Allerede dagen efter er der atter komik på programmet, når den anmelderroste komiker Ruben Søltoft giver den gas med sit show 'Ting fra min mund' lørdag 10. november. Her deler han gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer. Ruben Søltoft er tidligere blevet nomineret til Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Køb billetter via mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter i Østergade.