17-01-2017  - MCH PRESSE

Stærkt program hos MCH Herning Kongrescenter

Stærkt program hos MCH Herning Kongrescenter

L.O.C. gæster MCH Herning Kongrescenter 1. april sammen med Emil Stabil og Marwan. Pressefoto.

Foråret byder på en perlerække af pop-, hiphop- og rockkoncerter i MCH Herning Kongrescenter. I alt 11 koncerter med nogle af tidens absolut mest populære, danske artister er i vente.

11 stærke koncerter i foråret 2017:

10/2 Dizzy Mizz Lizzy

11/2 Djämes Braun

17/2 Rasmus Walter

23/2 Mads Langer

9/3 Lis Sørensen

16/3 Peter A.G.

18/3 Burhan G

24/3 Carpark North

1/4 L.O.C. + Marwan + Emil Stabil

13/4 Poul Krebs

21/4 Dúné 

Det bliver et forår med svedige beats, rørende solooptrædener og uforglemmelige koncertoplevelser i MCH Herning Kongrescenter. Både teater- og koncertsalen indtages af landets hotteste navne og byder på noget for en hver smag og alder.

Der bliver fuldt tryk på, når Dizzy Mizz Lizzy går på scenen den 10. februar. Det populære band med Tim Christensen som lead har placeret deres eneste koncert i Jylland i Herning.

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en række fantastiske koncerter i kongrescentret, som vi håber vil falde i god jord. Dizzy Mizz Lizzy åbner for festlighederne, men med 10 yderligere stærke koncerter, har det været vores ambition at sikre store koncertoplevelser for alle – ung som ældre, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.
 

Fugle, en farlig tiger og himmelflugt i Herning
Efter Dizzy Mizz Lizzy følger koncertoplevelserne slag i slag. Dagen efter er den populære reggae- og dancehall-duo Djämes Braun klar til at fyre den af med hits som ”Fugle”, ”Kom og giv mig alle dine penge” og ”Farlig Tiger”.

Danmark blev taget med storm, da Djämes Braun i efteråret kunne opleves i tv-programmet Toppen af Poppen. At gruppens sange er blevet streamet mere end 35 millioner gange vidner om deres popularitet. Bag Djämes Braun står Kent "Kenno" Pedersen og Lasse "Pilfinger" Kramhøft.

En uge senere, den 17. februar, er det albumaktuelle Rasmus Walter, som står klar i spotlyset. Walter er på tour med sin seneste udgivelse ”Himmelflugt”, hvilket er hans fjerde soloalbum. Første single fra den nye plade hedder ”Løber”, og koncerten i Herning vil både byde på nye sange samt kendte kæmpehits som ”Dybt Vand” og ”Endeløst”.

- Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og denne gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet med alt det velkendte. Jeg håber, festen fortsætter, hvor den slap i efteråret 2015. Vi skal i hvert fald nok gøre vores til det, lover Rasmus Walter.
 

Stor bredde i koncertprogrammet
De 11 koncerter, som foråret byder på, repræsenterer en stor bredde genremæssigt - fra Peter A.G., Poul Krebs og Lis Sørensen til Carpark North, Mads Langer og Burhan G.

MCH Herning Kongrescenter danner også rammen om en koncert, som for første gang nogensinde samler tre generationer af landets allerbedste rappere: L.O.C., Marwan og Emil Stabil. Det hidtil usete samarbejde, som turnerer under navnet ”Kun en aften” og rammer Herning den 1. april, vil med garanti få taget til at lette. Turnéen vil blandt andet byde på en tur i L.O.C.-arkivet og numre, som han aldrig har optrådt med live før, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.

Blandt forårets mest eksplosive optrædener er rockbandet Dúné. Bandet, som oprindeligt stammer fra Skive, har brugt de sidste to år i studiet på at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Koncerten i Kongrescenteret den 21. april vil vise deres nyudviklede rockprofil, hvor de tre barndomsvenner fra Dúné spiller impulsiv, legende og let rock med stærke hooks og melodier.