03-04-2023  - MCH Presse

Standup fra øverste hylde fylder årskalenderen i MCH

Standup fra øverste hylde fylder årskalenderen i MCH

I dag blev det offentliggjort, at komiker Mick Øgendahl gæster MCH Herning Kongrescenter 25. og 26. oktober 2024 med sit nye show ’BAD BOY’. Pressefoto.

Der er lagt i kakkelovnen til lårklaskende latterkramper, når intet mindre end ni onemanshows svinger forbi MCH Herning Kongrescenter. Blandt komikere på plakaten kan publikum opleve Mick Øgendahl, Torben Chris og Thomas Warberg.

Comedyoplevelser i MCH Herning Kongrescenter:

  • Nikolaj Stokholm 14. og 15. april samt 26. august 2023
  • Anders Matthesen 2. maj 2023
  • Comedy Ballroom 29. september 2023
  • Jonas Mogensen 12. oktober 2023 og 19. januar 2024
  • Conrad Molden 29. november 2023
  • Thomas Warberg 9. marts 2024
  • Torben Chris 4. april 2024
  • Christian Fuhlendorff 10. maj 2024
  • Mick Øgendahl 25. og 26. oktober 2024

Omend karrieren som standupkomiker kan synes at være en 'one man army', så er det snarere en hær af onemanshows, der rammer hedens hovedstad. Ud af en lang række blev det i dag offentliggjort, at komikerfavoritten Mick Øgendahl 25. og 26. oktober 2024 indtager MCH Herning Kongrescenter med sit nye onemanshow 'BAD BOY'; Et show der kommer i kølvandet på en stribe yderst succesfulde shows fra den prisvindende komiker.

- Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert, lyder det fra Mick Øgendahl, der har over 30-års erfaring i den danske comedybranche.

To ultrapopulære komikere kickstarter komikeråret
Allerede dette forår er der garanti for ømme lattermuskler, når Nikolaj Stokholm runder Herning med hele fem shows 14. og 15. april samt 26. august 2023. Den erfarne komiker færdes hjemmevant i Herning, hvor han igennem årene har nydt stor popularitet med flere udsolgte shows. Til december kan man desuden se frem til at opleve ham som vært til årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter.

2. maj er det komikerlegenden Anders Matthesen, der efter flere udsolgte shows slår dørene op til endnu et ekstra show af 'JOKES- fra en hvid, straight mand'.

Et morsomt efterår
Et besøg fra den populære brite Conrad Molden venter også Herning. Han har tidligere turneret landet rundt med sin standup, og 29. november 2023 går han på gulvet med sit fjerde onemanshow 'ÆØÅ' - og ligesom sine forgængere leveres showet i en fusion mellem dansk og engelsk og tager udgangspunkt i livet i Danmark.

Også hverdagens trummerum er i fokus, når Jonas Mogensen går på scenen med sit første onemanshow 12. oktober 2023 og igen 19. januar 2024. Kendetegnende for den yderst populære komiker er hans underspillede og tørre levering af jokes - og omend det er hans første onemanshow, så er Jonas Mogensen en garvet herre i branchen med 12-års erfaring. Han er blandt andet medskaber af seersuccessen 'Minkavlerne' og har deltaget i programmer som 'Klipfiskerne' og 'Stormester'.

At for mange kokke fordærver maden er desuden langt fra tilfældet, når storsuccessen Comedy Ballroom fredag 29. september 2023 vender tilbage til kongrescentret. I år er det Simon Talbot, Mark Le Fêvre, Lars Hjortshøj, Kasper Gross og Lasse Madsen, der hver især vil køre publikum rundt i morskabsmanegen.

Et 2024 med gode grin
Også i foråret 2024 er der garanti for grineflip. Først gælder det Torben Chris, der 4. april 2024 gæster Herning med showet 'GALning', hvor undskyldningskultur sættes under satirisk og kritisk lup af den morsomme mand med holdninger.

10. maj byder på et gensyn med prisvindende komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og TV-vært Christian Fuhlendorff, der er aktuel med sit nye show 'ÆRLIG TALT', hvor multikunstneren gør status over sit liv i anledningen af at have rundet 40 år.

Endnu et show med omdrejningspunkt i et statusopgør på livets midtvej er Thomas Warbergs 'Du har det ikke fra mig', der 9. marts lander i MCH Herning Kongrescenter. Lattermusklerne udsættes for intens aktivering, når den anmelderroste komiker belyser tilværelsen på den anden side af pandemien.

Yderligere information om de enkelte arrangementer kan findes på mch.dk.