14-02-2020  - MCH Presse

Stig Rossen sørger atter for julestemningen i Herning i 2020

Stig Rossen sørger atter for julestemningen i Herning i 2020

Pressefoto.

Stig Rossen er kendt for sin store stemme og det gennemførte entertainergen, som publikum atter kan få lov at nyde, når sangeren traditionen tro optræder med sin populære julekoncert i MCH Herning Kongrescenter 3. december 2020.

Publikum kan allerede nu begynde at se frem til julen 2020, hvor Stig Rossen atter lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sin traditionsrige julekoncert. Og selvom julekoncerten har været på programmet i mere end 25 år, glæder hele juleorkestret sig til at komme afsted én gang til:

- Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig, siger Stig Rossen om koncerten.

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af juletraditionerne. Unge som gamle er at finde på tilskuerrækkerne, hvor julestemningen altid indfinder sig i løbet af de stemningsfyldte koncerter. Publikum kan igen glæde sig til at høre det fantastiske seksmandsband under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire dygtige sangere. Koncerten bliver indrettet med en julestue, hvor Stig Rossen sidder og læser årets julehistorie i hyggelige omgivelser med buldrende pejs.

Køb billet til julekoncerten her