21-04-2019  - MCH Presse

Stjerneregnen over Evita fortsætter

Stjerneregnen over Evita fortsætter

Musicalklassikeren Evita spilles i MCH Herning Kongrescenter frem til 27. april. Foto: MCH/Tony Brøchner

En ny 5-stjernet anmeldelse af Evita - den tredje i træk - viser sammen med udsolgte shows og flere ekstraforestillinger, at MCH's opsætning af den berømte musical er yderst populær hos både publikum og anmeldere.

Anmelderne elsker også Evita. Det står klart, efter kulturmediet CPH Culture har valgt at give Evita topkarakter og tildele forestillingen 5 stjerner i sin anmeldelse. Det er dermed den tredje anmeldelse med 5 stjerner til MCH's opsætning af den berømte musical i MCH Herning Kongrescenter.
 
Den seneste anmeldelse fremhæver særligt Annette Heick i rollen som den ikoniske Eva Perón.
 
- Glem alt om Madonna. Annette Heick er meget bedre som Evita. Ikke nok med, at hun synger ordene i musicalen om Eva Perón, så vi rent faktisk lytter til dem, men Evita er også hendes hidtil største triumf som skuespiller, skriver Michael Søby fra cphculture.dk.
 
Også Herning Folkeblad samt internetmediet Ungt Teaterblod har anmeldt forestillingen. Alle anmeldelser har kastet 5 stjerner af sig til musicalklassikeren.
 
Et tilløbsstykke
I det hele taget er Evita yderst populær. MCH kan melde om fem udsolgte forestillinger, og publikum strømmer fortsat til for at opleve den verdensberømte musical med Annette Heick i hovedrollen. Interessen er så stor, at tre ekstra forestillinger er blevet føjet til kalenderen.
 
- Det glæder os, at så mange har lyst til at opleve Evita. Det har naturligvis stor betydning, at anmelderne deler oplevelsen af, at teamet bag vores musical er lykkedes med at skabe en flot opsætning på alle parametre, siger leder af Kultur & Event i MCH, Nicki Quist, som tilføjer:
 
- At Annette Heick også høster stor ros er kun fortjent. Vi er virkelig taknemmelige over, at hun har sagt ja til at være med. Det har betydet noget særligt, både for gæsterne, os selv og tilsyneladende også anmelderne.
 
Selvom Evita er et tilløbsstykke, er det med tilføjelsen af de ekstra shows - senest forestillingen onsdag 17. april - fortsat muligt at sikre sig en billet til den anmelderroste musical, der endnu har fire spilledage tilbage i ugen efter påske.
 
Evita kan opleves i MCH Herning Kongrescenter frem til 27. april.Download (høj opløsning)