19-06-2019  - MCH Presse

Stjerneviolinist André Rieu gæster Jyske Bank Boxen med storslået show

Stjerneviolinist André Rieu gæster Jyske Bank Boxen med storslået show

André Rieu kan opleves i Jyske Bank Boxen 21. juni 2019. Foto: MCH/Tony Brøchner

Verdensberømte André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen 21. juni 2019, hvor han endnu engang vil levere et både storslået, romantisk og underholdende show til sit danske publikum.

Med sit historiske kunstværk af en violin - en Stradivarius fra 1732 - og sit 60-mand store Johann Strauss-orkester indtager hollandske André Rieu på ny Jyske Bank Boxen med en musikoplevelse ud over det sædvanlige. Det er syvende gang, at den verdenskendte violinist optræder i multiarenaen, og ved seneste koncert for præcis et år siden tryllebandt han ikke færre end 8.500 publikummer.

Som altid er der lagt op til et farverigt og storslået show med alt fra klassiske valse over musical-numre og operaer til pop- og rockmusik. Publikum kan tillige glæde sig til en både humoristisk og romantisk aften leveret af en førsteklasses entertainer, der bringer mere end 30-års erfaring med sig.

Hemmeligheden bag succesen
- Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Hvis et musikstykke rører mit hjerte, vil det også røre dit. Denne vidunderlige musik tillader mig at bringe livsglæde og humor til verden. Alt er tilladt i mine koncerter: at grine, græde, danse, synge. Følelserne er hemmeligheden bag min succes, siger André Rieu om sin musik.

Stjerneviolinisten er en af nutidens mest populære musikere. Han har modtaget over 400 platin- og guldplader, og hans turnéer har været på Billboards Top 10 gennem de seneste ti år. Med flere end 600.000 publikummer om året overgår han desuden musikere som blandt andre Rihanna, Bruno Mars og AC/DC.

André Rieu kan opleves i Jyske Bank Boxen fredag 21. juni 2019 klokken 20.00. Det er fortsat muligt at købe billetter til showet på mch.dk.