24-10-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Stjerneviolinisten André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Stjerneviolinisten André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen

André Rieu gæster Jyske Bank Boxen 3. juni 2017. Foto: ARP.

Efter koncerter i New Zealand, Storbritannien og Tyskland vender den verdensberømte, hollandske violinist André Rieu tilbage til Danmark i 2017 for at fortrylle sine danske fans i Jyske Bank Boxen.

Med 40 millioner solgte albums og flere end 600.000 fans, der flokkes til hans koncerter hvert år, er der ingen tvivl om, at den hollandske violinist André Rieu er en populær herre.

Rieu er kendt som en moderne Johann Strauss og bliver internationalt hyldet som vor tids ”Konge af vals”, og har siden 1994 udlevet sin drøm, hvor han har rejst verden rundt med sit eget orkester. I alt har han fortryllet 10 millioner mennesker i 36 lande på seks kontinenter lige fra Australien og Brasilien til USA og Sydafrika – og nu er turen igen kommet til Jyske Bank Boxen.


Tilbage til Jyske Bank Boxen
André Rieu har besøgt Herning i alt fem gange, senest i april 2016, og den 3. juni 2017 gæster det hollandske multitalent endnu en gang Jyske Bank Boxen med verdens største private orkester.

Her vil han sammen med orkestret fremføre de bedst kendte hits fra film, musicals og operaer blandet med rock, pop og de smukkeste valse – og han lover, at følelserne for musikken kommer i centrum:

- Følelser er det vigtigste i verden. Vi bør forsøge at træffe livets beslutninger med vores hjerter og ikke vores hoveder. Folk spørger mig ofte, hvordan jeg vælger, hvilken musik jeg vil spille – det er ren intuition. Jeg elsker Johann Strauss, men Andrew Lloyd Webber og Bruce Springsteen er også blandt favoritterne. Vi bør holde med at begrænse os selv med kategorier og grænser – ikke bare i form af musik, men i vores liv i almindelighed, siger André Rieu.

André Rieu har modtaget over 400 platin- og 170 guldplader, og hans turnéer har været på Billboards Top 10 i de seneste ti år. Populariteten er så stor, at André Rieu har sit eget pladestudie, egne tourbusser, et rejsebureau – og sågar en børnehave kun til de ansattes børn.

Når hele holdet tager på turné medbringer de deres egne kokke, personlige trænere og deres egen læge. For at få hele kabalen til at gå op er alle kostumer, instrumenter og sceneopsætninger produceret i fire versioner for at kunne garantere publikum hele den ekstravagante showpakke, når holdet rejser frem og tilbage mellem kontinenterne – dette gælder dog ikke André Rieus egen Stradivarius fra 1732 – den er der kun én af.  

- Når André Rieu går på scenen, er det ikke bare en koncert, der begynder. Det er et pompøst og yderst underholdende show, der tryllebinder publikum med flotte kostumer, humor og naturligvis fantastisk musik. Sådan var det også i april, hvor Rieu gav en uforglemmelig koncert foran et rekordstort publikum på flere end 8.000 gæster. Det bliver uden tvivl endnu en fantastisk aften, når Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen i juni, siger Leder af Kultur i MCH, Nicki Quist.

André Rieu kan opleves i Jyske Bank Boxen 3. juni 2017. Billetter kan købes fra 27. oktober kl. 10.00 via mch.dk.

 

Koncertarrangør: Live Nation

Se mere