28-02-2016  - MCH Presse

Større rejselyst på Ferie for Alle

Større rejselyst på Ferie for Alle

USA viste sig som et uhyre populært partnerland for Ferie for Alle 2016 med ambassadør Rufus Gifford i spidsen, og effekten var tydelig hos mange af udstillerne. Foto: Tony Brøchner.

Tendensen var ganske klar på Skandinaviens største rejsemesse, hvor et bredt udsnit af udstillerne kunne melde om større købelyst blandt de 61.885 gæster i MCH Messecenter Herning.

Det er altid positivt at overgå høje forventninger, og det har i den grad været tilfældet hos mange af udstillerne på dette års Ferie for Alle. Rejselysten har tag i de mange gæster, og det kunne mærkes på standen hos for eksempel Bravo Tours.

- Vi troede faktisk ikke, at vi skulle overgå 2015, men det har været markant bedre i år, og vi lander på omkring 5.000 solgte rejser i alt i de her dage.  Vi er  meget tilfredse, fordi vi turde faktisk slet ikke tro på det her, og vi kan nok også se frem til en travl dag i morgen, hvor der kommer en del følgeforretning. Vi har stadig messetilbud så længe lager haves frem til i morgen aften, så der kan sagtens komme mere, og så er det også altid positivt for os at komme ud at møde folk, lyder det begejstret fra Peder Hornshøj, adm. direktør hos Bravo Tours, som langt fra var ene om at mærke ønsket om at opleve nye destinationer.

- Der er rigtigt mange, der gerne vil til USA, og hvor det traditionelt altid har været Vestkysten, så har vi også mærket en stigende interesse  for Østkysten i år. Vi har givet folk masser af tilbud med hjem, og vi må bare sige, at vi har haft travlt som bare pokker, kommer det med et stort smil fra Annelise Dam Larsen, Adm. direktør hos Risskov, Travel Partner, der nød godt af, at USA var dette års partnerland, hvilket Karin Gert Nielsen fra Discover America tydeligt kunne mærke.

- Det betyder et øget fokus på USA, og det er første gang, at Brand USA er involveret i aktiviteter i Skandinavien på den måde. Vi har set i andre lande, hvordan det medfører en sneboldeffekt, og det kommer til at have en kæmpeeffekt på den lange bane.  Alle involverede parter – rejsebureauer, flyselskaber og mange andre har virkelig bakket op om det her – og det kræver det også, men jeg er sikker på, at vi kommer til at aflæse det på tallene over danske turister i USA.  At vi så også har den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, som er helt fantastisk på alle måder, er også bare en stor hjælp.

Større end nogensinde
Årets udgave af Ferie for Alle var større end nogensinde med 1.164 udstillere, der fyldte alle MCH’s 14 messehaller. Dette og udstillernes meldinger om stor købelyst skaber glæde hos projektchef Anders Ladefoged Mortensen.

-  Vi er rigtig glade for den meget flotte messe som udstillere og samarbejdspartnere har skabt. Og glæder os over, at over 60.000 gæster igen har taget turen - og i år har været endnu mere købelystne. Tak for tilliden til besøgende, udstillere, samarbejdspartnere og det massive presseopbud. Med den stemning glæder vi os allerede til næste år, siger projektchefen.

Ferie for Alle i 2017 afholdes i dagene 24-26. februar, hvor Camping afløser USA som årets partner.

Se billeder fra messen