04-05-2018  - MCH PRESSE

Stor forhåndsinteresse for EOT - Electronics of Tomorrow

Stor forhåndsinteresse for EOT - Electronics of Tomorrow

EOT - Electronics of Tomorrow vender tilbage 7.-9. maj 2019. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Med mere end 12 måneder til messestart er de første 57 udstillere allerede tilmeldt elektronik- og tekologibranchens nye fagmesse EOT - Electronics of Tomorrow, som kan opleves for anden gang 7.-9. maj 2019 i MCH Messecenter Herning.

Når EOT - Electronics of Tomorrow vender tilbage i maj 2019, bliver der endnu en gang masser at se frem til. Aktivitetsprogrammet udvides med et ekstra konferencespor, og allerede nu har mere end halvdelen af udstillerantallet fra 2017 tilmeldt sig messen i 2019.

Et højt niveau
På udstillerlisten finder man blandt andre de store udviklingshuse Prevas og Develco og ikke mindst Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed DIS (Dansk IngeniørService A/S). Sidstnævnte er netop trådt ind i styregruppen:

- EOT's konferencer har så højt et fagligt niveau, at både senior-ingeniørerne og beslutningstagere kommer. Alle, jeg har talt med, siger, at de fik både ny viden og kontakter af høj kvalitet med hjem. EOT's indflytningsklare alt-inklusiv standkoncept fastholder fokus på indhold, kvalitet og faglighed. Det gør det nemt at møde leverandører og kunder uden først at skulle bruge en masse tid på hvor mange lamper, man skal sætte op på standen. Konceptet er så godt, at vi har valgt at gå ind i styregruppen for at sikre, at EOT fortsat er et sted, hvor vi mødes med ligestillede og løfter hinanden og det faglige niveau, siger Finn Yding Sørensen, fagchef for 'Hardware & Software' hos DIS - Dansk IngeniørService.

Han bakkes op af Danfoss A/S' udviklingsingeniør Morten Jensen, som også har sat kryds i kalenderen til EOT 2019:

- Mit besøg på EOT 2017 gav mig både ny viden samt indsigt i, hvilke udfordringer vi står overfor i fremtiden. Udbuddet af foredrag var målrettet og inspirerende. Jeg tog hjem fra EOT med to potentielle leverandører, som vi allerede har afholdt møde med. Det var desuden en stor styrke og en unik oplevelse, at der var sørget for fuld forplejning. Kvaliteten var i top og skabte en positiv stemning på messen, fortæller Morten Jensen.

Ekstra konferencespor i 2019
Ved den seneste messe i efteråret 2017 bød messen på fem forskellige konferencespor inden for blandt andet Internet of Things og Startup & Funding, men når messen vender tilbage til maj næste år, kan besøgende glæde sig til et sjette spor med et større fokus på brugerinvolvering og design.

- Kernen i EOT er kombinationen af udstilling, networking og et internationalt konferenceprogram. Derfor glæder vi os over, at vi i 2019 får mulighed for at tilbyde de besøgende et ekstra konferencespor indenfor udvikling og design, som er et emne, der helt naturligt fylder meget i elektronikindustrien og de dertil knyttede industrier, fortæller Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

EOT - Electronics of Tomorrow kan opleves i MCH Messecenter Herning 7.-9. maj 2019. Messen arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

 

Læs mere her