03-10-2016

Stor handelslyst på Outlet-Messen

Stor handelslyst på Outlet-Messen

Foto: MCH / Tony Brøchner

17.385 besøgende på weekendens Outlet-Messe hjembragte fyldte poser med gode fund af høj kvalitet til stærke tilbudpriser

FAKTA

Outlet-Messen er Danmarks største shoppemekka med kvalitetsvarer til outlet-priser. Til foråret åbner dørene igen til Outlet-Messen. Det sker i MCH Messecenter Herning den 1.-2. april 2017.

De jyske efterårsgarderober er blevet opdateret og hjemmene forsynet med nyt interiør efter en velbesøgt Outlet-Messe i MCH Messecenter Herning i weekenden.

Outlet-Messen er landets største af sin art, og hele tre messehaller var fyldt med alt fra modetøj, sko, smykker og tasker til sportstøj, hovedtelefoner og golfudstyr. Messen, som blev afholdt for 16. gang i MCH Messecenter Herning, bød denne gang på 155 udstillere. Outlet-Messen fyldte hele 20.000 m² i 3 haller og bød på shopping af kvalitets- og mærkevarer til langt under normalprisen. Varerne var inddelt i områderne: Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Mandfolk og Sport.

Messenyheder blev godt modtaget

Messens unge gæster benyttede sig i stor stil af muligheden for at hilse på Youtube-fænomenet Eiqu Miller, som havde en Meet & Greet-lounge ved sin stand med sit eget tøjmærke FirstGrade.

- Det var fedt at se, hvor meget support jeg har, både fra lokalområdet og fra de sjællandske familier, der tog turen. Jeg glæder mig til at deltage på næste Outlet-Messe, hvor min nye tøjkollektion skal vises frem.

Det helt nye område ”Upcoming Designers” blev et tilløbsstykke. Her kunne man handle tøj, sko, tasker og andre accessoires fra otte helt nye, danske designnavne til gode priser.

- Interessen for vores produkter har være stor, der er blevet gjort en masse gode handler på standen og vi har endda også fået nye forhandlere på messen, siger Lena Kirkegaard Andersen fra FRIIHOF+SIIG, som var et af de nye designnavne på messen.

Udstillere kommer år efter år

Flere end 3.000 brands var repræsenteret, og med de mange besøgende havde udstillerne hænderne fulde hele weekenden. En af udstillerne var Depeche.

- Vi har haft forrygende travlt hele tiden. Outlet-Messen er en fantastisk god oplevelse for vores kunder, og det er sjovt for os at være med. Vi har rigtig mange faste kunder til Outlet-Messen, som kommer år efter år, og de ved, at vi deltager hver gang. Vi har sågar gæster, som besøger os helt fra Hamborg, siger Janni Hørdum fra Depeche, der i weekenden udstillede på Outlet-Messen for 15. gang.

Gæster støttede Røde Kors’ arbejde

Mange af messens gæster fulgte opfordringen til at donerer tøj til Røde Kors, der forvandler det til nødhjælp. Søndag var desuden Røde Kors’ store landsindsamlingsdag, hvilket også blev markeret på messen. Ved indgangene stod Røde Kors-indsamlere, og mange af messens gæster gav penge til organisationens arbejde i Danmark og verden.

Hos MCH Messecenter Herning glæder man sig over en vellykket weekend med god stemning, stor købelyst og gavmildhed og spændende nyheder.

- Det er en stor fornøjelse at arrangere en messe, hvor 155 udstillere møder op med stort engagement og gode tilbud på hylderne. Og at over 17.000 gæster møder op og gør mange gode handler. Vi glæder os over, at udstillerne meldte om stor købelyst både lørdag og søndag, og allerede nu ser vi frem til forårets messe. Derudover er det en stor glæde for os, at de nye tiltag på messen blev godt modtaget og at de mange besøgende havde brugt tøj med til Røde Kors og også støttede deres landsindsamling, siger Maja Kjær Juul, projektleder for Outlet-Messen.