15-03-2018  - MCH PRESSE

Stor interesse tager E&H til nye højder

Stor interesse tager E&H til nye højder

De første 100 udstillere er på plads til E&H 2018 - herunder flere udstillere, der tager E&H til nye højder med blandt andet lifte, kraner og droner. Foto: Lars Holm

Interessen for at deltage i landets største, arbejdende fagmesse, Entreprenør & Håndværk, er stor, og udstillerne byder i år på et bredt udvalg af maskinel, der både går i jorden og stiger til vejrs.

14.-16. juni forvandles MCH Outdoor Arena i Herning til den arbejdende fagmesse Entreprenør & Håndværk (E&H). Det er blot tredje gang, at den populære entreprenørmesse finder sted, men allerede nu er de første 100 udstillere på plads.

Selvom E&H bryster sig af at være en fagmesse, hvor fagfolk kan mødes i jordhøjde, så er E&H dog også andet end gravemaskiner, knusere og stampere. Flere udstillere medbringer grej, der går i luften, og de besøgende får derfor også mulighed for at se nærmere på lifte, kraner, droner og stilladser.

Én af de udstillere, der får en stand, der kommer til at rage ekstra meget i vejret, er Danhejs. De udstiller på E&H for første gang, og her kan besøgende se frem til at kigge nærmere på både kranførerhejs, person- og materielhejs til byggepladser og hydrauliske minikraner.

- Det er første gang, vi tager på messe, så vi glæder os naturligvis til at komme ud og vise, hvad vi kan. Tingene er gået stærkt, siden vi startede i 2015, så vi har en masse produktnyheder og sågar helt nye mærker, som vi gerne vil ud og vise frem, og der er E&H den eneste messe, der er interessant, fortæller Allan Petersen, medejer af Danhejs.

Danhejs medbringer blandt andet produkter fra SAEZ, Raimondi, Elevek, Boecker og Maeda på E&H.

Masser af produktnyheder
Blandt E&H’s gengangere er funderings- og komprimeringsspecialisten Lesanco. Også her er der store forventninger til den kommende E&H-messe, hvor Lesanco medbringer flere nyheder:

- E&H favner bredt og har et stort publikum, og derfor er det en messe, som vi er nødt til at være på. Den giver os en mulighed for at vise vores produkter til både maskinførere og beslutningstagere, og det er en mulighed, som vi ikke går glip af. Med den type maskiner vi har, så er vi nødt til at være der, og derfor glæder vi os også meget til at komme til Herning og fremvise vores mange produktnyheder, siger salgschef Jens Christoffersen fra Lesanco.

Lesanco medbringer blandt andet en knap 28 meter høj pæle-rammemaskine fra Woltman og en dansk nyhed i form af en mini-borerig fra Comacchio.

Entreprenør & Håndværk 2018 afholdes 14.-16. juni 2018 i samarbejde mellem Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning. Se hele udstillerlisten på eh18.dk