06-05-2021  - MCH PRESSE

Stor opbakning til DiaLabXpo

Stor opbakning til DiaLabXpo

Foto fra DiaLabXpo 2019 af MCH/Lars Møller.

Laboratorie- og diagnostikmessen DiaLabXpo gennemføres på Docken i København 22.-23. september 2021. Allerede nu er 70 procent af standene solgt.

Der venter laboratorie- og diagnostikbranchen to inspirerende dage i efteråret, når MCH slår dørene op til DiaLabXpo på Docken i København. Laboratoriemessen byder både på udstilling og konferencer, hvor besøgende kan se frem til det personlige møde med branchens førende leverandører, ligesom der også bliver rig mulighed for at opnå ny viden inden for emner som bæredygtighed, digitalisering og covid-19.

DiaLabXpo blev første gang gennemført i 2019, men måtte holde et års pause i 2020 på grund af coronasituationen. Derfor ser formand for udstillingsudvalget i brancheforeningen DiaLab og administrerende direktør i Holm & Halby, Morten Dyrner, ekstra meget frem til dette års messe:

- DiaLabXpo er med til at sætte fokus på Life science i Danmark, og derfor ser vi det som en yderst attraktiv platform til at vise, hvad branchen kan. For mange af vores medlemmer har det seneste år været meget fokuseret på coronasituationen, og derfor ser vi meget frem til at vende retur til en normal hverdag igen, samt at vi på DiaLabXpo kan få to dage, hvor vi har mulighed for at mødes personligt, hente ny viden og udvikle os inden for vores fag. Vi oplever allerede nu en flot opbakning fra DiaLab - medlemmerne og branchen, så vi er slet ikke i tvivl om, at mange ser frem til DiaLabXpo, siger Morten Dyrner og tilføjer:

- Hvis man er beskæftiget inden for laboratorie- og diagnostikbranchen er DiaLabXpo for mig at se ganske enkelt et sted, man skal være for at blive inspireret og møde de vigtige mennesker i branchen.

God opbakning fra branchen
Blandt udstillerne til DiaLabXpo finder man blandt andre Kem-en-tec, AH Diagnostics, Siemens Healthineers og Ramcon. Sidstnævnte deltog også på messen i 2019 og ser frem til at gentage succesen:

- Vores deltagelse på DiaLabXpo i 2019 bekræftede os i, at messen er et vigtigt mødested for vores branche. Ovenpå et hårdt og forandringsfyldt år med covid-19 glæder vi os til igen at møde vores kunder ansigt til ansigt og byde dem indenfor til to dages faglig forkælelse med produktnyheder, vidensdeling, netværk og inspiration i højsædet. Derfor ser vi frem til september, hvor Docken bliver centrum for diagnostik- og laboratoriebranchens faglige mødested, siger Jesper Hardt, administrerende direktør i Ramcon.

Hos arrangøren MCH ser man frem til endnu en gang at kunne byde laboratorie- og diagnostikbranchen indenfor til DiaLabXpo:

- Vi glæder os til i samarbejde med branchen at kunne invitere besøgende inden for på Docken til to dage med udstilling og faglige aktiviteter. Allerede nu er 70 procent af udstillingsarealet booket op, så vi er meget taknemmelige for, at branchen bakker så flot op om det fysiske møde til glæde og gavn for den samlede laboratorie- og diagnostikbranche, siger Anita Øst Christensen, assisterende projektleder for DiaLabXpo.

DiaLabXpo arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen DiaLab. Messen gennemføres 22.-23. september 2021 på Docken i København.

Læs mere på www.dialabxpo.dk.