21-11-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Stor opbakning til ny fødevaremesse

Stor opbakning til ny fødevaremesse

Illustration: MCH.

Når fagmessen Madværkstedet åbner 21.-22. marts i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med solid opbakning fra fødevarebranchen. Fire måneder før start nærmer messen sig udsolgt.

Madværkstedet

Madværkstedet er fødevarebranchens nye fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra flere end 110 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden. Madværkstedet finder sted den 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere på www.madværkstedet.dk

Med kun ganske få ledige stande tilbage kan den nyudviklede fødevaremesse Madværkstedet glæde sig over en ualmindelig god modtagelse fra fødevarebranchen. Fire måneder før premieren har Madværkstedet allerede sikret 95% af udstillerne, når de slår dørene op til fødevarebranchens nye messe 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

- Vi har fået en fantastisk modtagelse fra hele branchen, og derfor er vi også meget stolte over, at vi her fire måneder før messen, næsten kan melde udsolgt, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet.

Branchen samles på Madværkstedet
Madværkstedet bliver fødevareleverandørernes nye fagmesse, der fra 2017 og i ulige år skal supplere Nordens største fødevaremesse, Foodexpo. På Madværkstedet kan fødevareleverandører og –grossister fremvise deres produkter, og på trendområdet ’Det Levende Madværksted’ får de mulighed for at komme endnu tættere på kunderne via daglige sessioner med workshops, foredrag og vidensdeling.

Én af de udstillere, der ser meget frem til at deltage på Madværkstedet, er FoodService Danmark A/S, der også er en del af styregruppen bag messen:

- Madværkstedet er en helt ny og unik mulighed for os, hvor vi får mulighed for at møde vores kunder i Østdanmark i spændende og professionelle omgivelser. Vi har manglet et kreativt og dynamisk forum, hvor vi sammen med industrien og kunderne kan arbejde med værdiskabende aktiviteter og tiltag, siger Claus Mørkøre Andersen, salgsdirektør i FoodService Danmark A/S, og tilføjer:

- Vi ser frem til deltage på Madværkstedet, fordi fokus på viden, trends og inspiration, samt muligheden for at arbejde med råvarerne, passer rigtigt godt til vores forretning, og den måde vi ønsker at samarbejde med vores kunder på.

Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen DLF - Dagligvareleverandørerne. Madværkstedet finder første gang sted den 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.