15-06-2021  - MCH PRESSE

Stor opbakning til Transport 2021

Stor opbakning til Transport 2021

Arkivfoto fra Transport 2019 af MCH/Tony Brøchner.

Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand på Transport 2021 - blandt dem er Mercedes-Benz, Scania og MAN.

Når Transport 2021 åbner dørene i MCH Messecenter Herning 16.-18. september, bliver der nok at gå på opdagelse blandt for de mange transportglade besøgende. Flere end 275 udstillere har tre måneder inden messen booket en stand, og blandt dem er de store lastbilimportører Mercedes-Benz Trucks Danmark, Scania Danmark A/S og MAN Truck & Bus Danmark A/S. Det vækker glæde hos arrangøren:

- Vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os over, at branchen bakker så massivt op om Transport-messen. Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand, så det tegner til at blive en af de største transportmesser med mere end 80.000 kvadratmeters indendørs udstillingsareal. Generelt mærker vi en stor efterspørgsel på det personlige møde, så vi glæder os meget til at danne rammen om dette til september, fortæller Lars Meedom, ansvarlig for salget på Transport-messen.

Lastbilimportører bakker op om messen
Udstillerlisten på Transport 2021 tæller blandt andre SAWO, Palfinger, Besko, Lastas og VM Tarm men også de store lastbilimportører Mercedes-Benz, Scania og MAN bliver at finde i messehallerne i Herning. Hos Mercedes-Benz ser man frem til at deltage på Transport 2021 og møde både kunder og samarbejdspartnere:

- Vi glæder os rigtig meget til igen at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere, og generelt fornemmer vi et stort opsparet behov for at ses ansigt til ansigt - og selvfølgelig se på lastbilnyheder. På Transport 2021 fokuserer vi både på nye spændende varianter inden for vores dieselprogram, optimal sikkerhed og naturligvis den grønne omstilling, siger Mikael Voigt, Marketing Manager & Head of Trucks eMobility launch Team, Mercedes-Benz Trucks Danmark.

Netop den personlige dialog med kunderne ser man også meget frem til hos Scania Danmark A/S:

- Efter lang tid uden events og med meget begrænsede møder glæder vi os naturligvis meget til at møde vores fans, kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi håber, at vi med vores ambitiøse deltagelse på messen kan vise både vores klassiske modeller til bykørsel og entreprenørkørsel og så naturligvis også vores nyeste og største udgave af de berømte V8'ere. Men vi ser særligt frem til at inspirere transportbranchen i det store skifte mod et bæredygtigt transportsystem, vi står overfor lige nu. Det vil vi gøre med konferenceindlæg, eksempler på forskellige alternative drivliner og et veloplagt team, der er klar til at svare på spørgsmål, siger Jannie Christensen, Marketing and Communication Manager, Scania Danmark A/S.

MAN Truck & Bus Danmark A/S ser også frem til at deltage på Transport-messen, hvor de fremviser deres helt nye lastbilgeneration:

- MAN Truck & Bus har igennem 2020 og 2021 været i gang med at lancere vores nye lastbilgeneration. Transport-messen bliver første gang, at vi kan vise alle fire nye lastbiler samlet. Dertil kommer, at vi også på messen vil vise vores varebiler og busser, fortæller Claus Lindholm, Head of Market Communication Scandinavia, og fortsætter:

- Alle vores mange online platforme og sociale medier kan naturligvis bruges til at vise nyheder, men Transport-messen kan noget helt specielt. På de tre messedage kan vi nemlig komme i dialog med vores kunder og få en dejlig uforpligtende branchesnak.

Transport 2021 finder sted i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021. Læs mere på www.transportmessen.dk.