16-06-2018  - MCH Presse

Stor tilfredshed efter E&H 2018: Messen vender tilbage i 2021

Stor tilfredshed efter E&H 2018: Messen vender tilbage i 2021

Den arbejdende fagmesse Entreprenør og Håndværk blev afholdt på MCH Outdoor Arena i Herning 14.-16. juni. Foto: MCH/Tony Brøchner

Faglig kvalitet, købelystne besøgende og udstillertilfredshed var nøgleordene, da den tredje udgave af E&H gjorde status efter tre dage ved MCH Messecenter Herning.

Den tredje udgave af fagmessen Entreprenør & Håndværk har de seneste tre dage budt på de nyeste maskiner og teknologier, faglige aktiviteter, testkørsel af store og små maskiner, prisuddelinger og et stort, arbejdende messeområde.

Tilfredse udstillere
Lørdag eftermiddag blev der sat punktum efter en veloverstået fagmesse på MCH Outdoor Arena i Herning. Hos udstilleren Pon Equipment A/S blev der på messens to første dage solgt 30 maskiner, og salgs- og marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen var derfor meget tilfreds med E&H 2018:

- Vi har haft rigtig mange besøgende på vores stand. Det har været de rigtige mennesker, der har været her, så vi har haft en god messe, hvor vi har solgt mere, end vi havde budgetteret med. Vi har sågar haft besøg af helt nye kunder, som har lukket handler på messen, så vi er meget tilfredse, fortæller Michael Bahn Jørgensen.

Hos Kaeser Kompressorer A/S var forventningen til årets E&H at få nye kontakter, men resultatet blev meget bedre end forventet:

- Messen har været en stor succes for os. Vi har haft travlt hele tiden, vi har fået nye kontakter, og så er vi glade for, at vi ligefrem har kunnet sælge maskiner på standen. Messen har allerede tjent sig ind for os, og med de resultater, vi har fået, er vi sikre på, at vi kommer igen, siger Torben Friis, key account manager i Kaeser Kompressorer A/S.

E&H vender tilbage
At udstillerne og de besøgende bakker op om E&H er formand for Maskinleverandørerne, entreprenørsektionen, Palle Kjærsgaard, ikke i tvivl om:

- E&H er en messe med en hel speciel dna-profil, der gør, at professionelle fagfolk og maskinleverandører mødes i et fællesskab. Messen er så rendyrket, fordi maskinerne er i live, og de besøgende får mulighed for både at røre og køre maskinerne. Selvom messen varer tre dage, er der ikke en af dagene, jeg vil være foruden. Hele E&H er blevet båret af kvaliteten af både udstillere og de gæster, der har været her, for E&H har en helt særlig faglighed. De besøgende, der kommer, er professionelle folk, og der er en faglighed, som jeg ikke vil være foruden. Jeg tør godt garantere, at E&H vender tilbage i 2021, siger Palle Kjærsgaard.

Hos MCH A/S vækker det stor glæde, at branchen bakker op om E&H i 2021:

- Det er glædeligt, at både udstillere og besøgende kalder E&H for branchens mødested. Udstillerne har alle gjort en stor indsats og fortjener de mange positive tilbagemeldinger fra de besøgende, og jeg er meget taknemmelig for, at hele branchen bakker op om, at E&H skal vende tilbage i 2021, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Danmarks bedste lærling
På sidstedagen for E&H blev konkurrencen Danmarks bedste lærling, DBL, også afgjort. Siden messens åbningsdag havde fire finalister dystet i fire discipliner om at blive Danmarks bedste mekanikerlærling på entreprenørmaskiner. Vinderen blev den 20-årige lærling Henrik Drastrup fra Hydrema. Konkurrencen blev afholdt i et samarbejde mellem Maskinleverandørerne og Erhvervsskolerne Aars.

5.758 unikke besøgende fagfolk lagde torsdag til lørdag vejen forbi de 128 udstillere til E&H 2018.


Se flere billeder