25-10-2022  - MCH Presse

Stor udstillertilslutning til Transport 2023

Stor udstillertilslutning til Transport 2023

Transportbranchen er traditionen tro bredt repræsenteret, når Transport 2023 åbner dørene 20.-22. april i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner

Markedsledende leverandører er blandt udstillerne på forårets transportmesse i Herning, der nyder bred interesse og tilslutning fra alle grene af transportbranchen. Og det er der en klar årsag til: Udbyttet er stort, lyder vurderingen fra udstillerne.

"En god investering", "det perfekte udstillingsvindue", "branchens fremtid".

Opbakningen til Transport 2023 er stor. Det samme er forventningerne. Det står klart, når man taler med nogle af de 300 udstillere, der allerede har sikret sig en plads på Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen, som finder sted 20-22. april i MCH Messecenter Herning.

Blandt udstillerne finder man SAWO, Nordens førende leverandør af lasthåndteringsudstyr og messens - foreløbig - største udstiller med flere tusinde standkvadratmeter fordelt både inden- og udendørs. SAWO har været med siden messens begyndelse i 1988, og det er der en særlig årsag til.

- Kort sagt er det en rigtig god investering for os at udstille på Transport, og derfor er vi selvfølgelig med igen i 2023. Det giver stor værdi for os på flere niveauer og er en unik mulighed for at mødes bredt med kollegaer og kunder fra den samlede transportbranche, hvilket er vigtigt - særligt efter en krisetid med begrænsninger. Vi ser ekstremt meget frem til at vise sortimentet frem og bruger anledningen til at medbringe verdensnyheder inden for stort set alle vores produktkategorier, fortæller bestyrelsesformand i SAWO Ivan Chrost.

Fremtiden skabes på Transport 2023
Også hos franske Renault Trucks sættes alle sejl ind på forårets messedeltagelse, og commercial manager Claus Rieland lover ekstraordinære overraskelser på det 600 kvadratmeter store standområde, der blev sikret med mere end et år til messestart.

- Frankrig kommer til Herning med fuld udblæsning, og uden at røbe for meget kan jeg sige, at vi vender udstillingsformatet på hovedet. Transport-messen er det perfekte udstillingsvindue og branchens ansigt udadtil. Messen besøges af kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark, og derfor er den højt prioriteret for os, siger Claus Rieland og tilføjer:

- Samtidig går vi langt for at ramme bredt og henvende os til de unge og potentielle nye medlemmer af transportbranchen. Branchens fremtid bliver skabt på Transport 2023. Vi er rigtig spændte og glæder os til at vise vores franske familie frem for danskerne.

Synlighed og kendskab
Forventningsglæden er også stor hos STENHØJ DK, der er totalleverandør på værkstedsmaskiner og udstyr. STENHØJ DK deltog senest i 2005 - nu vender virksomheden tilbage og ønsker med messedeltagelsen at nå bredt ud med et af virksomhedens store forretningsområder: 'Heavy duty'.

- Vi vil gerne slå fast, at vi kan levere hele vejen rundt på værkstedet, også på de store maskiner, og derfor vil vi bruge messen til at fremvise vores brede sortiment, der omfatter alt fra dækmaskiner over lifte og mobile løftesøjler til værkstedsgrave, alt i olieudstyr samt dækreparationsmaterialer. Det er vores forventning og forhåbning, at vi kan skabe synlighed og større kendskab - og i dén forbindelse er Transport-messen ideel, for hele vores målgruppe er repræsenteret. Vi glæder os rigtig meget, fastslår salgschef i STENHØJ DK John B. Struve.

Hos MCH A/S glæder man sig over den brede interesse, der opleves fra alle grene af transportbranchen.

- Vi kan igen i år konstatere, at leverandører på tværs af branchen ønsker at være med på Transport-messen i Herning, og det gælder såvel danske som udenlandske. Standområderne rundt i messehallerne er allerede ved at være godt fyldte, og vi glæder os til at kunne præsentere en bredt funderet fagmesse for de besøgende, siger Lars Medom, projektleder i Salg hos MCH A/S.

Transport 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.

Læs mere på Transportmessen.dk.