15-03-2022  - MCH Presse

Store håndboldbrag på programmet i Jyske Bank Boxen

Store håndboldbrag på programmet i Jyske Bank Boxen

Santander Final4 kan opleves i Jyske Bank Boxen i weekenden 26.-27. marts 2022. Foto fra Final4-stævnet i 2021 af Kasper Glintborg

De kommende uger byder på tophåndbold i Jyske Bank Boxen, når herrelandsholdet møder Spanien ved Norlys Golden League 19. marts, og de danske topklubber dyster om Santander Cup-pokalen til Final4 i weekenden 26.-27. marts.

Der er udsigt til håndbold i verdensklasse, når Jyske Bank Boxen på bare to uger lægger bane til hele to store håndboldoplevelser med tilskuere på tribunerne. Første topopgør går i luften lørdag 19. marts, når de danske håndboldherrer møder Spanien i en EM-semifinalerevanche ved Norlys Golden League i Jyske Bank Boxen - multiarenaen, hvor Danmark vandt håndbold-VM i 2019.

Og endelig er der altså mulighed for masser af fans på lægterne, som kan hylde håndboldherrerne for deres flotte resultater det forgange år og slutrunden i januar samt hjælpe dem til sejr mod Spanien.

Der er kun få billetter tilbage til Norlys Golden League-kampene, som byder på opgør mellem Frankrig og Norge samt Danmark og Spanien, men håndboldglade fans kan se frem til endnu mere håndbold i Jyske Bank Boxen, når pokalturneringen Santander Final4 kun én uge senere fløjtes i gang.

Festweekend i håndboldens tegn
I weekenden 26. og 27. marts fylder Santander Final4 Jyske Bank Boxen med en perlerække af store profiler fra den danske herrehåndboldliga, imponerende spil, høj stemning, klappepølser og klubflag. De fire hold, der jagter pokalen, er Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, Mors-Thy Håndbold, GOG og Aalborg Håndbold.

Udover de fire topkampe byder weekenden sædvanen tro på et væld af fanaktiviteter og underholdningsindslag for publikum. Der vil blandt andet være fanzone med gratis merchandise, mulighed for at teste sine håndboldevner, deltage i spændende konkurrencer og opleve et kæmpestort finaleshow, hvor verdenskendte Safri Duo vil underholde.

Foruden topkampene i marts er der igen til efteråret tophåndbold på programmet, når Skjern Håndbold markerer sit 30-års jubilæum med en storkamp mod Henrik Møllgaard, hjemvendte Mikkel Hansen og resten af Aalborg Håndbold i Jyske Bank Boxen 17. september 2022.

Billetter til Norlys Golden League, Final4 samt Skjern Håndbold vs. Aalborg Håndbold kan købes via mch.dk.