21-02-2023  - MCH Presse

Store koncertoplevelser fylder Jyske Bank Boxen

Store koncertoplevelser fylder Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen danner i foråret rammen om en kavalkade af store koncertoplevelser. Foto: MCH/Tony Brøchner

Foråret byder på musikalske stjernestunder i Jyske Bank Boxen, hvor både rock-, pop og klassisk musik samt nostalgiske melodigrandprixtoner er på programmet.

Der er noget for enhver smag på koncertprogrammet i Jyske Bank Boxen dette forår. Robbie Williams bliver startskuddet på en række musikalske oplevelser fra øverste hylde, når han 26. februar lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen i forbindelse med sin 'XXV Tour'. Koncerten er fejringen af verdensstjernens første 25 år som soloartist, og publikum kan se frem til en perlerække af hits fra popstjernen, der brød igennem med boybandet Take That og siden har taget verden med storm.

En anden global musikstjerne kigger forbi multiarenaen 15. marts, nemlig den talentfulde canadiske crooner, Michael Bublé. Den Grammyvindende sanger, som henter inspiration fra blandt andet Frank Sinatra og Tony Bennett, har i snart 20 år sunget og charmeret sig ind i hjerter over hele verden med flere udsolgte turnéer og med talrige albums med sin egne sange samt fortolkninger af klassikere fra den amerikanske sangskat. Michael Bublés nærvær og store, ubesværede stemmes fortolkninger af jazz og pop kendetegner hans populære koncerter.

Nostalgiske genhør
Gamle klassikere er også på plakaten, når hyldestkoncerten 'Alletiders Melodi Grand Prix' tager publikum med på en nostalgisk rejse 18. marts.

Den stjernespækkede række af optrædende tæller folkekære grandprix-koryfæer som Birthe Kjær, Keld & Hilda, Jørgen Olsen, Kirsten & Søren, Søren Poppe, Gry og Lise Haavik, der byder på evergreens som 'Kloden drejer', 'Vi Maler Byen Rød', 'Det' lige det', 'Der står et billede af dig på mit bord' og 'Smuk som et stjerneskud'.

Aftenens vært er selveste Jørgen de Mylius, som har guidet danske tv-seere gennem det nationale såvel som det internationale musikshow i årtier.

Den klassiske musiks mestre spreder musikalsk magi
Endnu to verdensberømte herrer indtager Jyske Bank Boxen. Først gælder det den italienske operasanger Andrea Bocelli, som fylder arenaen med klassiske mesterværker 26. marts. Stjernetenoren vil, ledsaget af Stockholm Concert Orchestra og Koncertforeningens Kor, fremføre nogle af operaens største arier samt flere af sine egne populære sange. I mere end 30 år har han beriget verden med sin storslåede vokal. Han har solgt flere end 80 millioner album på verdensplan og har sunget duetter med kunstnere som Eros Ramazotti og Céline Dion, og hans koncerter høster flotte anmeldelser.

17. juni gælder det violin-virtuosen André Rieu. Den populære hollænder har siden 2001 spillet ni koncerter i Herning for i alt 70.000 begejstrede tilhørere. Det er således tiende gang, stjerneviolinisten gæster Jyske Bank Boxen, når han sammen med sit 60 mand store og yderst velspillende Johann Strauss-orkester skaber stemning og fest med musikalske mesterværker i Jyske Bank Boxen.

Spilleglæden stråler ud af André Rieu, når han spiller sine koncerter, som består af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange. Det hele er pakket ind i et overdådigt sceneshow, og hans turnéer udkonkurrerer jævnligt verdens største pop- og rockstjerner.

Læs mere om koncerterne på mch.dk.