13-01-2020  - MCH Presse

Store navne på koncertplakaten i MCH Herning Kongrescenter

Store navne på koncertplakaten i MCH Herning Kongrescenter

En fyldt koncertsal lod sig rive med, da den traditionsrige nytårskoncert Lauseniana atter markerede begyndelsen på et nyt år i MCH Herning Kongrescenter. ​​​Foto: MCH/Tony Brøchner.

To udsolgte koncerter har indledt det nye koncertår i MCH Herning Kongrescenter, og flere prominente kunstnere aflægger Herning et besøg i begyndelsen af 2020.

Kalenderen viser nu 2020, og dermed er der taget hul på et nyt år med en række store koncertoplevelser i MCH Herning Kongrescenter. 

Året blev indledt med to udsolgte koncerter. Først med en flot hyldest til Leonard Cohens musik fremført af blandt andre Steen Jørgensen, Claus Hempler og Signe Svendsen. Dernæst blev den traditionsrige nytårskoncert Lauseniana afholdt i Herning for 43. gang til stor begejstring for de fremmødte i Koncertsalen.

Heldigvis er koncertåret først lige begyndt, og der er stadig billetter at få, når store navne som Michael Learns to Rock, Mads Langer, Lars Lilholt og Lis Sørensen gæster MCH Herning Kongrescenter i januar og februar.

Musikoplevelser for enhver
Allerede fredag 17. januar kan publikum synge med på Michael Learns to Rocks største ballader, og den efterfølgende fredag, 31. januar, er det Mads Langer, der vil igennem hele følelsesregistret i Herning:

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften, understreger Mads Langer.

Bare ét døgn efter Mads Langer har slået de sidste akkorder, overtager Lars Lilholt scenen lørdag 1. februar og fremfører en unik blanding af sine største hits og dertilhørende historier fremført i et intimt og akustisk univers.

I slutningen af februar er det så Lis Sørensen, der vil tage publikum med på en rejse ned ad 'Memory Lane' med klassikere som 'Fuld af Nattens Stjerner', 'Tæt på Ækvator' og 'Mine Øjne De Skal Se'.

Flere store koncertoplevelser venter i 2020, hvor også det skotske rockband Simple Minds er blandt de optrædende i MCH Herning Kongrescenter.

Hele koncertprogrammet kan findes på mch.dk, hvor det også er muligt at købe billetter til arrangementerne.