02-10-2018  - MCH Presse

Stumpemarked bliver til Loppe & Stumpemarked

Stumpemarked bliver til Loppe & Stumpemarked

Loppe & Stumpemarked finder sted lørdag 27. oktober. Foto: MCH/Tony Brøchner

Loppe & Stumpemarked. Det gamle Stumpemarked skifter navn efter øget fokus på genbrugsguld.

FAKTA

  • Loppe & Stumpemarked finder sted to gange årligt i MCH Messecenter Herning.
  • Lørdag den 27. oktober går det løs i otte haller kl. 8.00 til 16.00.
  • Til foråret er der Loppe & Stumpemarked 30. marts 2019.
  • Køb din billet nu på 
    www.loppeogstumpemarked.dk – og spring køen over ved indgangen.

Lørdag 27. oktober vil 400 stadeholdere være klar til at tage imod de mange tusinde besøgende på Loppe & Stumpemarked, der fylder hele otte haller i MCH Messecenter Herning. Og den 68. udgave byder udover gode fund på et helt nyt navn. Fremadrettet hedder den halvårlige begivenhed Loppe & Stumpemarked.

Loppefund er blevet hipt, og området Ting & Sager er derfor vokset støt de senere år. Derfor skifter vi nu navn, så de besøgende, der er på jagt efter genbrugsguld, ved, at de i den grad kan finde det i MCH. Vi glæder os til at byde alle velkommen til den 68. udgave af Danmarks største indendørs marked, siger projektchef i MCH, Anders L. Mortensen.

Flere lopper og mange stumper
Til Loppe & Stumpemarked kan man finde helt specielle ting, og der er i den grad mulighed for at gøre et kup i det store indendørs område, der er mere end 30.000 kvadratmeter stort. Flere end 300 stadeholdere vil være i området med genbrugsguld, antikviteter, vintage og kræmmerting, og her kan de besøgende finde guld blandt møbler, bøger, møntsamlinger, dåser, bestik, plakater og porcelæn.

Op mod 100 stadeholdere findes i området med stumper og reservedele til alle former for motoriserede køretøjer. I området kan besøgende finde alverdens stumper og reservedele, der har siddet på biler, motorcykler og knallerter. Desuden kan man møde mange bil- og knallertklubber, som bruger markedet til at vise deres aktiviteter mv. frem. En stor del af udstillerne har specialviden og mange år på bagen med at samle, finpudse og toptune alt fra biler og motorcykler til scootere og knallerter.