22-10-2016  - MCH PRESSE

Succes-musicalen Shrek takker af

Succes-musicalen Shrek takker af

Flere end 13.500 publikummer har siden 6. oktober set musicalen om den grønne trold Shrek. Foto: MCH/Mingo photo.

Efter 15 forestillinger i MCH Herning Kongrescenter blev familiemusicalen Shrek fredag aften spillet for sidste gang. Flere end 13.500 publikummer overværede historien om den grønne trold.

Den på én gang ucharmerende og elskelige grønne trold Shrek har siden 6. oktober charmeret sig ind i hjerterne hos både børn og voksne i MCH Herning Kongrescenter. Fredag aften blev 15. og sidste forestilling vist i Teatersalen, så nu kan Shrek, Fiona, Æsel, Grev Farquaad og alle eventyrfigurerne fra riget Duloc slappe af efter nogle veloverståede forestillinger.

- Shrek begejstrede publikum med sin varme historie, der gik rent ind i hjerterne hos både voksne og børn. Vi er rigtig taknemmelige over, at så mange gæster valgte at se årets MCH-Musical, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Samarbejde skabte Shrek
’Shrek – The Musical’ var baseret på den populære og elskede DreamWorks-animationsfilm ’Shrek’ fra 2001 og oversat til dansk af MCH’s egen kapelmester, Rasmus Steenberg. Musicalen var nummer 36 i rækken af MCH’s egenproducerede musicals, og hele musicalen blev vakt til live af 120 personer i form af musikere, skuespillere og scenefolk. Jesper Sindberg udfyldte rollen som Shrek, Henrik Gantzel spillede det altid optimistiske Æsel, Kim Brandt spenderede 15 forestillinger på knæ som Grev Farquaad og Anne-Sophie Jansfort sang og charmerede sig igennem rollen som Prinsesse Fiona.

- Vi glæder os over, det igen lykkedes at skabe en flot musical med storslåede kulisser og kostumer, samt musik og sang på højeste plan. Der skal lyde en stor tak til alle de medvirkende og en særlig tak til de mange frivillige bag scenen. Uden dem var det ikke muligt for MCH at producere musicals på så højt niveau, siger Nicki Quist.

Den næste musical i MCH Herning Kongrescenter bliver ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ fra 11.-16. februar 2017.