30-11-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Succesen gentages: Danmarks Største Halbal vender tilbage i 2017

Succesen gentages: Danmarks Største Halbal vender tilbage i 2017

Danmarks Største Halbal vender tilbage 28. oktober 2017. Foto: MCH/Lars Møller.

Flere end 3.000 festglade mennesker festede til ud på natten, da Danmarks Største Halbal havde premiere 29. oktober. Nu vender succesen tilbage i 2017.

DANMARKS STØRSTE HALBAL

Danmarks Største Halbal finder sted igen 28. oktober 2017.

Billetsalget starter 5. december kl. 10.

 

Der blev sunget, danset og skålet til den helt store guldmedalje, da Danmarks Største Halbal sidst i oktober omdannede Jyske Bank Boxen til et intimt og gennemført halbal, med alt hvad dertil hører af god mad, festlig musik og et kæmpemæssigt dansegulv. Flere end 3.000 personer havde sikret sig billet til den hyggelige aften i Jyske Bank Boxen, hvor Stig & Vennerne samt Kandis leverede alle deres kendte hits lige fra ”I En Lille Båd Der Gynger” til ”Hold Me”. Nu gentages succesen, når Danmarks Største Halbal vender tilbage 28. oktober 2017.   

- Allerede inden den allerførste udgave var der meget stor interesse for Danmarks Største Halbal. At halballet var en kæmpe succes blev understreget af de mange positive tilbagemeldinger fra de danseglade gæster efter den fantastiske aften i oktober. Derfor glæder vi os rigtig meget til at gentage festen næste år, og vi ser frem til endnu en forrygende aften med landets to største dansebands samt tusinder af fest- og danseglade gæster, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.
 

Årligt tilbagevendende begivenhed
Ifølge planen skal Danmarks Største Halbal være en årligt tilbagevendende begivenhed, der finder sted hvert år, når vi går fra sommer- til vintertid, og den plan har både Kandis og Stig & Vennerne nikket anerkendende til.

- Danmarks Største Halbal var en gennemført magisk aften. Folk sang og dansede i over fem timer, og vi kunne mærke den gode stemning helt op på scenen, så vi glæder os til at gøre Danmarks Største Halbal til en fast tradition, siger Stig Rossen og suppleres af Johnny Hansen fra Kandis:

-  Det hele spillede fra start til slut. Rammerne var fantastiske, humøret var højt, og vi glæder os meget til at gentage succesen i 2017.

På grund af den gode modtagelse af Danmarks Største Halbal, har MCH skabt plads til endnu flere gæster i Jyske Bank Boxen næste år, der alle kan se frem til at nyde en god aften med lækker mad, festlige hits og dans til ud på natten.

Billetsalget til Danmarks Største Halbal 2017 starter 5. december klokken 10. 

Se stemningsvideo fra Danmarks Største Halbal