18-08-2016  - MCH Presse

Succesen gentages: Dansktoppen hyldes i Jyske Bank Boxen

Succesen gentages: Dansktoppen hyldes i Jyske Bank Boxen

Fra Dansktop Prisen 2016. Foto: Nicolas Følsgaard

Dansktop Prisen vender tilbage til Jyske Bank Boxen, når Familie Journal i foråret 2017 er vært ved det store awardshow.

Fakta:

  • Billetsalget starter torsdag 18. august 2016.
  • Billetterne kan købes fra 320 kroner inklusiv gebyr. Køber man inden den 1. oktober, kan man dog spare op til 20 % på alle billetkategorier.
  • Billetter kan købes via mch.dk og Ticketmaster. 

Hele Danmarks musikglade publikum inviteres indenfor i Jyske Bank Boxen i Herning, når ugebladet Familie Journal er vært ved Dansktop Prisen 2017.

Awardshowet foregår 25. marts 2017, og her kan publikum se frem til en aften i dansktoppens tegn. Aftenen igennem skal såvel nye som gamle talenter fra dansktoppen hyldes ved en overdådig prisfest, og efterfølgende kan publikum feste videre på et kæmpe dansegulv med live-optrædener fra dansktoppens stjerner.

- Vi glæder os til at være værter igen både for publikum og for kunstnerne. Jeg er stolt af, at vi har indstiftet en tradition, der kan noget så positivt som at hylde udøverne af en genre, der før har levet godt, men ikke har været så anerkendt af alle. Det er vi med til at lave om på nu, siger ugebladsdirektør for Aller Media, Anette Kokholm.

Super succes
23. januar 2016 besluttede Familie Journal for første gang at hylde dansktoppen med et storslået awardshow i Jyske Bank Boxen, og dermed give musikgenren den anerkendelse, som den fortjener. 5.000 feststemte gæster dansede til Birthe Kjær, Keld og Hilda, Dario Campeotto og Johnny Logan, og der var ikke et øje tørt, da glade prisvindere gik på scenen for at modtage hæder for deres musik.

Nu gentager Familie Journal succesen i Jyske Bank Boxen, og allerede nu står det klart, at to af Danmarks absolutte topnavne i form af Birthe Kjær og Kandis er booket til prisfesten. Der er dermed lagt op til en brag af en fest med populære toner fra dansktoppens gyldne år, og arrangørerne lover da også, at der løbende vil blive offentliggjort nye navne fra både ind- og udland.

- Vi er virkelig begejstrede for, at Dansktop Prisen vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Dette rørende show er én stor fest, der hylder sange og kunstnere, der på en særlig måde formår at berøre publikum. Det store dansegulv vil med sikkerhed også tiltrække tusinder af danseglade gæster igen, så det gælder bare om at sikre sig billet til denne uforglemmelige aften, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH Messecenter Herning.

Dansktop Prisen er et årligt tilbagevendende awardshow. Første gang showet blev holdt var i januar 2016 i Jyske Bank Boxen.

Læs mere om arrangementet her