05-02-2017  - MCH Presse

Succesfuld højoktan weekend

Succesfuld højoktan weekend

Life on Wheels bød på et væld af oplevelser for de motorinteresserede. Foto: MCH/Lars Møller.

Weekenden bød på Life on Wheels i MCH Messecenter Herning og i Jyske Bank Boxen. 31.341 besøgte de tre begivenheder fra torsdag til søndag. Motorcykelbranchen melder om stor interesse og købelyst.

Fakta:

  • Dansk Motorsport Award: 2.000 besøgende.
  • Motorshow 2017: 17.787 besøgende.
  • Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 11.554 besøgende.
  • Life on Wheels: I alt 31.341 besøgende. 

En adrenalinfyldt weekend er slut. De mange gæster til Life on Wheels lagde ører til høje motordrøn, hyldede motorsportens stjerner, var tilskuere til nervepirrende ræs og tricks og gik på opdagelse blandt to- og firehjulede motordrevne maskiner.

Life on Wheels tæller Dansk Motorsport Award, som foregik i MCH Messecenter Herning torsdag, Yamaha SuperCross & Freestyle Show, som foregik i Jyske Bank Boxen fredag og lørdag samt Motorshow 2017 fra fredag til søndag i MCH Messecenter Herning.

Det er Lars Green fra ASP Event, som sammen med Tino Thorsøe fra Copenhagen Event Company, står bag virkeliggørelsen af Life on Wheels bestående af de tre arrangementer. Mens de to i samarbejde har skabt Motorshow 2017, står Tino Thorsøe bag Dansk Motorsport Award, og Lars Green har skabt Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Om deres fælles event, Motorshow 2017, siger Lars Green:

- Som arrangører er vi meget stolte over den store interesse, der har været for Motorshow 2017. Weekenden har været fantastisk, og både udstillere og besøgende er glade, siger Lars Green suppleret af medarrangør Tino Thorsøe.

- Det var været et vildt imponerende og meget vellykket Motorshow 2017. Vi kan se, at udstillerne har løftet det hele et niveau op siden sidste år med endnu flottere stande. Der har været masser af besøgende, og det er er enormt dejligt med så stor en opbakning.

Ros fra motorcykelbranchen
Motorshow 2017 bakkes op af formanden for Motorcykel Importør Foreningen, Erik Blacha. Han kalder arrangementet en kæmpe succes:

- Alle forhandlere melder klart ud, at Motorshow 2017 har været en stor succes og endda en endnu større succes end sidste år. Der er en meget stor interesse for både at se og købe motorcykler. Mange af vores forhandlere har afsluttet handler, og der tegner sig et billede af motorcykelmarkedet i stor fremgang. Motorshow 2017 er altså en fantastisk mulighed for at præsentere motorcykeludvalget på ét sted allerede i starten af sæsonen, siger Erik Blacha.

Motorfesten startede med Award-show
De fire dage i de to- og firehjuledes tegn blev skudt i gang torsdag den 2. februar med det spektakulære Dansk Motorsport Award. Her var Dansk Motorsports legender, stjerner og talenter samlet til en storstilet galla og hyldest. Bag Dansk Motorsport Award står Copenhagen Event Company sammen med DASU og DMU, og Tino Thorsøe, som er partner i Copenhagen Event Company, var begejstret over aftenen.

- Det var en meget stor aften, hvor vi i den grad fik hyldet motorsportens stjerner. Motorsportsfolkene var samlet til fest, og alle gæster blev en del af hyldesten. Det gik mere end fantastisk godt, så vi er meget glade og tilfredse.

Motorfesten fortsatte fredag og lørdag, da 23. udgave af det traditionsrige Yamaha SuperCross & Freestyle show foregik. 30 deltagere fra 14 forskellige lande gav den fuld gas på de 5.000 tons jord, der havde forvandlet Jyske Bank Boxen til en gigantisk motocrossbane. Her var de mange tusinde tilskuere sikret fuld underholdningsværdi med vilde tricks og hæsblæsende action fra de adrenalinhungrende motocross-kørere. Florent Richier vandt lørdagens finale og kan nu bryste sig af at have fået titlen som King of Herning i alt 5 gange.

- SuperCross var et fantastisk event, og vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger. Vores store stjerne Thomas Pagès fra Frankrig gjorde det helt eminent, udtaler Lars Green.

Thomas Pagès er blandt verdens absolut største freestyle motocross-stjerner. Han gæstede Yamaha SuperCross & Freestyle Show med nervepirrende bikeflips og spektakulær akrobatik på to hjul.


Se flere billeder