04-02-2024  - MCH Presse

Succesfuld motorweekend i MCH buldrer videre

Succesfuld motorweekend i MCH buldrer videre

Motorshow-delen af motorweekenden i MCH blev besøgt af 30.134, hvilket er rekord. Foto: MCH/Theis Poulsen.

Med 41.808 besøgende blev sidste års eftertrykkelige besøgsrekord matchet i år, hvor Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show atter fandt sted i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen. Arrangøren bag jubler over det samlede brag, der løb af stablen 2.-4. februar 2024, men er ivrig efter at nå nye højder.

Besøgstal:

  • Motorshow: 30.134 (2023: 29.516)
  • Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 11.674 (2023: 12.334)
  • Samlet: 41.808 (2023: 41.850)

Et overflødighedshorn af biler, motorcykler og alt relateret dertil var kørt i stilling i messehallerne, og en hæsblæsende omgang motocross samt halsbrækkende freestylestunts betog publikum i Jyske Bank Boxen, da tusindvis af mennesker med benzin i blodet samledes i Herning til årets helt store motorweekend. Og det samlede besøgstal, der er helt på niveau med sidste års rekord og endda for Motorshows vedkommende talte cirka 600 flere, får arrangør Lars Green fra ASP Event til at juble over en i det hele taget vellykket weekend.

- Vi troede, at sidste års succes var en engangsforestilling, så det føles som next level, at vi nu er lykkedes med at samle lige så mange mennesker i år. Særligt lørdag var fremmødemæssigt fantastisk - det er simpelthen årets dag for os. Men vi har ikke nået toppen, og vi skal videre, fastslår Lars Green og sætter nogle flere ord på weekenden:

- Motorshow har været en kæmpe succes, og udstillerne er glade hele vejen rundt. Setuppet var virkelig gennemført i år, og jeg har mødt så mange mennesker med vidt forskellige baggrunde, der alle har haft den fedeste og hyggeligste dag her. Jeg stødte endda på tre svenskere, der havde taget turen helt hertil, og som var helt vilde med udstillingen og alle aktiviteterne. Generelt har folks entusiasme virkelig været overvældende.

Lars Green fortæller videre, at også SuperCross-delen af weekenden forløb suverænt, og at det var fedt med danskere fremme i et løb, der af Red Bull allerede er blevet beskrevet som "one to remember". Trods hele fem danskere i finalen var det dog franskmanden Calvin Fonvieille, der kunne lade sig kåre som 'King of Herning'.

Også Motorcykel Importør Foreningen melder om succes
Motorcykler var som altid en central del af årets udgave af Motorshow, og i Motorcykel Importør Foreningen er man helt på linje med Lars Greens opfattelse af udstillingen og stemningen blandt de besøgende.

- Udstillingen har været godt besøgt og en stor succes, og fremfor alt har vores medlemmer af Motorcykel Importør Foreningen og deres forhandlere oplevet stor interesse for både nye og brugte motorcykler. De besøgende gæster har været både seriøse og meget købelystne. Flere end 30.000 mennesker har besøgt vores stande, og det tegner godt for vores salgssæson 2024. Vi er derfor meget tilfredse med messen og hele konceptet, fortæller formand for Motorcykel Importør Foreningen Erik Blacha, der roser ASP Event for en professionel håndtering af messen og desuden hæfter sig ved en ganske særlig gæst.

- Det er også en stor glæde, at Motorshow i år havde besøg af transportminister Thomas Danielsen, som viste stor interesse for transportpotentialet i de mange køretøjer på 2 hjul, som netop kan bidrage til et større udbud af mobilitetsmuligheder særligt i de områder, hvor den offentlige transport ikke kan dække behovet, udtaler Erik Blacha, formand for Motorcykel Importør Foreningen.

Motorshow 2024 fandt sted i MCH Messecenter Herning fredag-søndag 2.-4. februar, mens Yamaha SuperCross & Freestyle Show udspillede sig i Jyske Bank Boxen fredag og lørdag 2.-3. februar 2024. Motorweekenden i MCH vender tilbage fredag-søndag 7.-9. februar 2025.


Se flere billeder