10-02-2019  - MCH Presse

Succesfuld motorweekend med fart over feltet

Succesfuld motorweekend med fart over feltet

Weekenden 8.-10. februar 2019 bød på et væld af motoroplevelser for alle til Motorshow 2019 i MCH Messecenter Herning og Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Yamaha SuperCross & Freestyle Show fejrede 25 års jubilæum i MCH. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Action, vovemod, fart og vilde motorkøretøjer var på tapetet, da Motorshow i MCH Messecenter Herning og Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen gav 32.659 besøgende masser af motoroplevelser i weekenden 8.-10. februar.

Besøgstal

Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 11.441

Motorshow 2019: 21.218

Samlet: 32.659

En weekend med biler, motorcykler, adrenalin, hæsblæsende oplevelser og motordrøn er slut. 32.659 besøgende lagde vejen forbi, da MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen i weekenden var forvandlet til et motormekka med Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show.

Til Motorshow 8.-10. februar var der besøgsfremgang, og 21.218 besøgende var forbi det aktivitetsspækkede motorunivers, der bød på en perlerække af det nyeste og bedste på to og fire hjul til Danmarks største bil- og motorcykelshow. Samme weekend blev Yamaha SuperCross & Freestyle Show, der bød på vovemod i verdensklasse med adrenalinpumpende show og ræs, afholdt i Jyske Bank Boxen - et show som samtidig fejrede 25 års jubilæum i MCH. Også her var der flere tilskuere end sidste år, og 11.441 tilskuere oplevede det hæsblæsende show.

Weekend i motorens tegn
Motorshow viste alt godt på to og fire hjul - og vinger - frem i MCH Messecenter Herning, og det var en begejstret Lars Green, arrangør fra ASP Event, der søndag gjorde status på weekendens motorrige begivenheder:

- Som arrangør er vi meget glade og tilfredse. Weekenden blev en totaloplevelse med en helt masse nysgerrige og entusiastiske besøgende til Motorshow, og udstillerne er meget glade og melder om stor interesse og tilfredshed, sagde Lars Green.

Opbakning fra motorcykelbranchen
Med alle de populære motorcykelmærker repræsenteret til Motorshow var der masser af nyheder, muskuløse maskiner og nyheder for de besøgende at gå på opdagelse blandt. Motorcykel Importør Foreningen har igen i år under Motorshow 2019 oplevet en markant fremgang i efterspørgslen på nye motorcykler.

- Motorshow 2019 har budt på et endnu større og entusiastisk MC-publikum alle tre dage i Herning, og der er i år en markant fremgang både i interesse for at køre og købe ny motorcykel. Der tegner sig en fantastisk MC-sæson 2019 for de danske MC-forhandlere, og vi er bestemt positivt indstillede på at gentage succesen MC Show til Motorshow i MCH Messecenter Herning i 2020, sagde Motorcykel Importør Foreningens formand, Erik Blacha.

25 år med SuperCross
Det var 25. gang, at MCH dannede rammen for Yamaha SuperCross & Freestyle Show, der er et af de mest populære supercross-arrangementer i Europa. 5.000 tons jord, 3.000 liter dieselolie, 10 tons kalk, 800 baller Rockwool og 8.000 kvadratmeter plastik var nogle af de ingredienser, der blev brugt for at skabe jubilæumsfesten for adrenalinhungrende motocross-kørere fra ind- og udland fredag og lørdag i Jyske Bank Boxen.

Det 3 1/2 timer intense arrangement var spækket med action, fart og store ramper, og den tekniske bane med masser af hop og sving sikrede en intens konkurrence med masser af underholdning til publikum.

- SuperCross er gået helt forrygende godt, og rammerne har været fantastiske for vores 25 års jubilæumsshow. Stemningen har begge dage været fantastisk, og stjernerne gav den gas med nye og nervepirrende tricks og ræs på banen. Publikum var særdeles begejstrede og entusiastiske og fik én på opleveren med hele tre danskere i finalen, sagde Lars Green fra ASP Event.

Arrangementet sluttede traditionen tro med Freestyleshow, hvor vilde tricks blev udført højt oppe under Jyske Bank Boxens tag. Charles Lefrancois vandt finalen og titlen som King of Herning. På andenpladsen kom Florent Richier, mens Nique Thury tog tredjepladsen.


Se flere billeder