20-10-2016  - MCH PRESSE

Superstjernen Ariana Grande giver koncert i Jyske Bank Boxen

Superstjernen Ariana Grande giver koncert i Jyske Bank Boxen

Pressefoto.

Ariana Grande kommer med sin Dangerous Woman Tour til Jyske Bank Boxen fredag den 12. maj 2017 som det eneste sted i Danmark.

 

Den succesfulde popstjerne Ariana Grande offentliggjorde i dag sin Dangerous Woman Tour, og her kom det frem, at hun giver koncert i Jyske Bank Boxen den 12. maj 2017. Koncerten i Herning bliver den eneste i Danmark.

Ariana Grande går på scenen med en stribe populære sange. Netop i år har hun udgivet albummet "Dangerous Woman", der erobrede Nr. 1 på både iTunes’ samlede Top Songs Chart og Top Pop Songs-listen minutter efter udgivelsen. "Dangerous Woman" debuterede også i Top 10 på Billboard Hot 100, der tjente hende den ære at blive den første kunstner til at debutere på listen med første-singlen fra hendes første tre albums.

Hot koncert i Herning
- Med denne hotte koncert bliver der føjet endnu et af de største og helt store navne til listen over stjerner, der har optrådt i Jyske Bank Boxen. Ariana Grande er et af de allervarmeste navne på popscenen disse år med millioner af fans over hele verden. Derfor er vi rigtig stolte over at få mulighed for at byde Ariana Grande velkommen i Herning, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Ariana Grandes fans kan se frem til en popkoncert fyldt med hits, og stjernen har i den grad slået sit navn fast. På mindre end et år erobrede Ariana Grande førstepladsen på Billboard Top 200 to gange. Først med sin Republic Records debut "Yours Truly", og sidenhen med "My Everything". "Yours Truly" indeholdt pop-smash-hittet "The Way" featuring Mac Miller, som gik triple-platin, landede i Top 10 på Billboard Hot 100 og nåede nr. 1 på iTunes’ samlede Top Songs hitliste. Den platin-sælgende ”My Everything” fik imidlertid en Grammy Award nominering for "Best Pop Vocal Album" og kastede hittet "Problem" af sig, der fik multi-platin status i Italien, Holland, Norge, Sverige og Storbritannien.

Succesfuld kunstner
Ariana Grande er også den første kvinde i historien, og den første kunstner, siden Michael Jackson til samtidig at have tre sange - "Problem", "Break Free" featuring Zedd, og "Bang Bang" med Nicki Minaj og Jessie J - i top seks på den digitale Songs hitliste. "Bang Bang" fik multi-platin status i Italien, Norge, Sverige og Storbritannien og blev Grammy-nomineret for "Bedste Pop Duo / Group Performance." Ariana Grande har haft 14 Top 10 hits i Storbritannien, Frankrig, Danmark, Italien, Norge, Tyskland og Sverige, og hun er i dag en af ​​Spotifys Top 10 mest lyttet-til kunstnere i verden med over 28 millioner månedlige lyttere.

 

Billetsalget til koncerten starter mandag 31. oktober kl. 9 via mch.dk og ticketmaster.dk.

Læs mere