26-09-2022  - MCH Presse

Superstjernen Robbie Williams vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Superstjernen Robbie Williams vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Robbie Williams gæster Jyske Bank Boxen i forbindelse med sin 'XXV Tour'. Pressefoto.

Engelske Robbie Williams vender tilbage til Jyske Bank Boxen 26. februar 2023. Koncerten er en del af popstjernens ’XXV Tour’, der med en perlerække af hits er en fejring af verdensstjernens første 25 år som soloartist.

Det er en regulær verdensstjerne, der kigger forbi, når Robbie Williams til februar vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Den engelske entertainer spillede to koncerter i samme multiarena i 2014, og nu bringer jubilæumsturnéen ’XXV Tour’ ham altså tilbage. Det skal markeres, at det tidligere Take That-medlem har været soloartist i nu 25 år, og det bliver fejret med et højenergisk show spækket med hits.

Og netop de mange ørehængere fra Robbie Williams’ solokarriere blev 9. september i år genudgivet på opsamlingsalbummet ’XXV’, der traditionen tro strøg til tops på den britiske albumhitliste. Det var 14. gang, det skete, og bedriften er ensbetydende med, at ikonet nu er den kunstner, der som soloartist har flest førstepladser på netop den britiske albumhitliste. Medregner man Robbie Williams’ tid i Take That, er han oppe på 19 førstepladser, hvilket kun overgås af Sir Paul McCartney, der samlet set med The Beatles har flere.

En entertainer af en anden verden
Det er således en særdeles succesfuld verdensstjerne, der nu vender tilbage til Herning, og i MCH A/S bringer udsigten til jubilæumsshowet da også store smil på læben.

- Da Robbie Williams besøgte os i 2014, gav han to koncerter med nærvær, humor og spilleglæde, og vi er meget begejstrede over, at han nu vender tilbage med sit anmelderroste jubilæumsshow og giver os mulighed for at opleve hans imponerende katalog af hits gennem 25 år. Han er en fantastisk entertainer med en stor fanskare også i Danmark, og derfor er vi glade for igen at kunne præsentere verdensstjernen for hans mange fans, udtaler administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

Robbie Williams og supporten Lufthaus gæster Jyske Bank Boxen 26. februar 2023, og billetsalget begynder 30. september klokken 10 lige hér.

Annonceringen af koncerten kommer blot en uge efter, at det blev meldt ud, at en anden international verdensstjerne, canadiske Michael Bublé, ligeledes gæster Jyske Bank Boxen – det sker 15. marts 2023.