12-07-2022  - MCH Presse

Tætpakket kulturefterår i kongrescentret med noget for enhver smag

Tætpakket kulturefterår i kongrescentret med noget for enhver smag

Noget at grine af. Noget at blive oplyst af. Noget at nynne med på og noget at drømme sig væk med. Der er oplevelser for enhver smag, når MCH Herning Kongrescenter blænder op for et tætpakket efterårsprogram.

Når sommeren går på hæld, og efteråret banker på, er der oplevelser for alle på kulturplakaten i MCH Herning Kongrescenter. På programmet er blandt andet store musikalske oplevelser i form af Broadway-succesen ’Pretty Woman – The Musical’ og Jacob Dinesen, morsomme øjeblikke med Anders Matthesen og Huxi Bach, og så gæster tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen scenen i det midtjyske.  

Tonen slås an 21. august med More Jacks og en humørfyldt koncert i Herning, når Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen synger de tidløse klassikere fra Four Jacks' bagkatalog og krydrer aftenen med hyggelige anekdoter. Mere musik er på programmet 25. august, når Herning Opera Festival 2022 inviterer til et brag af en sangfest under titlen ’Homecoming’. Under ledelse af Charlotte Rowan tager de 100 sangere i MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor imod fire tidligere medlemmer af korene, som alle står midt i spændende karrierer.

Kloge og sjove mænd på scenen
En indsigtsfuld aften er i vente 27. september, når tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen gæster kongrescentret i et talkshow med radiovært Søren Dahl. Foredraget tager afsæt i Anders Fogh Rasmussens nyligt publicerede erindringsværk ’At træde i karakter’, og han vil i foredraget komme omkring både politiske og personlige områder – og dele anekdoter om både offentligt kendte og mindre kendte hændelser.

Efteråret giver også rig lejlighed til at få rørt lattermusklerne. Blandt andre kan nogle af Danmarks absolut sjoveste mænd opleves, nemlig Mahamad Habane 10. september, Huxi Bach 1. oktober og Anders Matthesen 11. og 12. november med showet ’JOKES – fra en hvid, straight mand’. Alle har de publikum i deres hule hånd, når de giver deres skæve bud på, hvordan verden hænger sammen.

Musicals for store og små
Traditionen tro kan børnefamilier se frem til en herlig familiemusical i skolernes efterårsferie. I år gælder det den livsbekræftende ’Otto er et næsehorn’, som sørger for sjov og spas for alle aldre 15.-20. oktober.

En anden musical, som er på tapetet 14.-18. december, vil være et nostalgisk og kært gensyn for mange. Det gælder nemlig ’Pretty Woman – The Musical’ med historien fra en af vor tids mest populære romantiske komedier. Foruden Roy Orbisons kæmpehit 'Pretty Woman' byder musicalen på nye rockede toner af ikonet Bryan Adams.

Rockmagi og tre gange julemagi
5. november leverer Jacob Dinesen rockmagi i hjertet af Herning. Med sig har han musikken fra sit femte studiealbum ’The Joker’s Hand’, som er markant mere rocket, end hvad den 25-årige musiker tidligere har begået.

Magisk bliver det også, når sæsonen afsluttes med tre fantastiske julekoncerter, som hver især skaber julemagi. 2. december fylder Stig Rossen MCH Herning Kongrescenter med julehygge, julehistorier og ikke mindst herlige juletoner. 4. december venter endnu en magisk juleoplevelse, nemlig koncerten ’Christmas Magic!’ med Anders Blichfeldt, og 10. december besøger Joey Moe kongrescentret med en akustisk julekoncert.

Nærmere information om arrangementerne kan findes på mch.dk, hvor der også kan købes billetter.