03-05-2019  - MCH Presse

Thomas Blachman gæster Herning med interaktivt foredrag

Thomas Blachman gæster Herning med interaktivt foredrag

Pressefoto.

Den dagsordensættende X Factor-dommer Thomas Blachman sætter begrebet om succes under lup, når han lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 5. februar 2020.

Vi er alle på jagt efter succes i livet, og målet er at lykkes. Men lykkes med hvad? Og hvad fanden er succes? Det spørger vi Thomas Blachman om, når han gæster MCH Herning Kongrescenter 5. februar 2020 med sit nye foredrag "Succes - hvad fanden er det?".

Når Thomas Blachman går på scenen i Herning, vil det være i et interaktivt foredrag, hvor både interviewerens og publikums spørgsmål i høj grad er med til at sætte dagsordenen. Thomas Blachman vil sætte gang i de omvendte tankebaner og skubbe til publikums forestillinger om begrebet succes.

Dagsordensættende dommer
Thomas Blachman er kendt for mange ting - blandt andet som musiker, komponist, producer, Grammy-vinder, foredragsholder og ikke mindst fra X Factor, hvor han siden 2008 har ageret dommer i underholdningsprogrammet. Han er ikke bleg for at sige sin mening og med sine kontante udtalelser, stærke holdninger og gennemslagskraftige karakter er Thomas Blachman ofte et samtaleemne i den danske befolkning.

I 2018 skrev Thomas Blachman oprørsbiografien "Det kolossale menneske", hvori den nu 56-årige multikunstner kaldte til generationsoprør. Næsten 10 år senere var Thomas Blachman aktuel med bogen "Længe leve den kreative masse - beføjelser til ungdommen". Et opråb til de unge om at dyrke kreativiteten og et forslag om at sætte idégenerering på skemaet i folkeskolen.

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til muligheden for at interagere med en debatlysten Blachman, når succes-begrebet sættes under lup.

Det interaktive foredrag med Thomas Blachman kan opleves onsdag 5. februar 2020 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter kan købes på mch.dk.