05-02-2019  - MCH Presse

Thriller Live hylder Michael Jackson i Herning

Thriller Live hylder Michael Jackson i Herning

Pressefoto.

Direkte fra Londons West End, hvor hyldestshowet Thriller Live nu kører på tiende år, gæster det populære show MCH Herning Kongrescenter 26. januar 2020 for at fejre poppens ukronede konge, Michael Jackson.

Det bliver i den grad et glædeligt gensyn, når Thriller Live vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter efter et totalt udsolgt show i 2015. Der bliver igen rig mulighed for at rocke med på de allerstørste Michael Jackson-klassikere som 'I Want You Back', 'Beat it' og 'Billie Jean', når Thriller Live 2020 den 26. januar tager publikum med på en magisk rejse gennem popkongens 45 år lange musikhistorie.

Det anmelderroste show, som er set af flere end fire millioner mennesker i over 30 lande, byder på mere end to timers non-stop hits med alt fra pop til rock, soul og disco - flankeret af de legendariske dansebevægelser. Thriller Live er sat op som en af de største teaterproduktioner fra London med en kæmpe besætning af topprofessionelle sangere, musikere og dansere, der har brugt tusindvis af timer på at lave et show, der er Michael Jackson værdigt.

Thriller Live 2020 kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 26. januar 2020. Billetsalget er begyndt.
Læs mere her.