18-05-2018  - MCH PRESSE

Tilbageblik: To uger med forrygende ishockeyfest i MCH

Tilbageblik: To uger med forrygende ishockeyfest i MCH

IIHF Ishockey VM 2018 blev afholdt i Jyske Bank Boxen 4.-17. maj 2018. Foto: MCH/Lars Møller

To uger med VM-feber, fællessang og bølgegang på lægterne i Jyske Bank Boxen sluttede torsdag med to kvartfinaler i IIHF Ishockey VM 2018, der er den største sportsbegivenhed på dansk jord nogensinde.

Siden 4. maj, hvor H.K.H. Kronprins Frederik åbnede den 82. udgave af IIHF Ishockey VM 2018, har fans fra hele Danmark og store dele af verden valfartet til Herning og Jyske Bank Boxen for at se ishockey i absolut verdensklasse. Torsdag aften blev turneringens sidste Herning-kamp afgjort, og dermed blev der sat punktum efter 13 dage med 28 gruppespilskampe og to kvartfinaler i Jyske Bank Boxen.

Det danske ishockeylandshold var med hjemmebane i Herning garant for en tætpakket Jyske Bank Boxen gennem hele VM-perioden.

Succes skabt i samarbejde

I MCH A/S ser man tilbage på de seneste to uger med stor glæde:

- I MCH elsker vi store mesterskaber, og vi elsker at have gæster. Derfor er vi både glade, stolte og taknemmelige for de fantastiske VM-dage. Succes skabes i samarbejde. Derfor en stor tak til arrangørerne, til kommunen og regionen. Den tak gælder i høj grad også det danske hold med de fantastiske personligheder, der skabte store oplevelser i Jyske Bank Boxen, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

- Et stort tillykke til dansk idræt og dansk ishockey med et flot arrangement - og tillykke og tak til de stærke kræfter, der sikrede VM i Danmark. Sammen med dem glæder vi os over roserne fra Det Internationale Ishockey Forbund, fra holdene og fra de tusindvis af glade gæster fra hele Danmark og fra mange andre lande.

IIHF roser Herning

Også hos arrangøren IIHF ser man tilbage på et veludført arrangement, hvor alt fra fysiske rammer til fankultur, logistik og mentalitet får store roser fra IIHF's co-chairman Frank Gonzalez.

- Ved at have så lille en by som Herning, hvor alt er tæt på, så skaber det en helt særlig atmosfære, som gør folk glade. Kombineret med godt vejr under hele VM har det bare givet god stemning og masser af fællesskab. Alt i alt har det været fantastisk. Jeg synes, MCH har gjort et godt arbejde, og forhåbentligt vil Herning være vært for andre store arrangementer - især ishockey, lyder de rosende ord fra co-chairman i IIHF, Frank Gonzalez.

Folkefest og ishockeyfællesskab

Foruden at have lagt is til kampene i Jyske Bank Boxen dannede MCH også rammen om den 10.000 kvadratmeter store fanzone, der var fordelt på området foran den nye ankomstbygning til Jyske Bank Boxen samt i en af messehallerne i MCH Messecenter Herning. Her havde de mange fans fra nær og fjern mulighed for at tage del i ishockeyfesten både før, under og efter kampene. Fanzonen bød på masser af aktiviteter for både store og små, livemusik, underholdning på scenen, visning af kampe på storskærm samt 20 forskellige boder med streetfood.

Også i Hockey Camp Herning tjekkede fans fra hele verden ind for at tage del i ishockeyfesten. Her havde MCH bygget en komplet VM-lejr, hvor ishockeyfans kunne spise, sove og tage del i de daglige festligheder, som indebar alt fra livemusik til spil, saunature og sneboldkampe.

IIHF Ishockey VM 2019 bliver med Slovakiet som værtsland.


Se flere billeder