17-06-2021  - MCH Presse

Tilskuerne vender tilbage til Jyske Bank Boxen til tophåndbold

Tilskuerne vender tilbage til Jyske Bank Boxen til tophåndbold

Foto: Divisionsforeningen

For første gang siden nedlukningen af landet i marts 2020 vil der igen være tilskuere på tribunerne i Jyske Bank Boxen i weekenden 19.-20. juni, når GOG, Aalborg Håndbold, Mors-Thy Håndbold og Skjern Håndbold kæmper om pokaltitlen ved herrernes Santander Final4.

15 måneder er der gået, siden de sidste tilskuere forlod Jyske Bank Boxen en oplevelse rigere. Måneder med nedlukning, aflysninger, udsættelser og en EM-slutrunde i kvindehåndbold for tomme tribuner. I weekenden vender tilskuerne så – i begrænset omfang – tilbage til multiarenaen i Herning, når de bedste herrehold skal dyste om den prestigefyldte pokaltitel ved Santander Final4.

Også Final4-stævnet, der blev afholdt for første gang i Jyske Bank Boxen i 2019, har været udfordret af coronasituationen, der har resulteret i både udsættelser og senere en aflysning i 2020. Det bliver ganske vist ikke en fyldt Jyske Bank Boxen, men i weekenden vil der igen være intens fight på halgulvet med omkring 4.500 daglige tilskuere på lægterne, der kan se frem til en weekend med fanoplevelser og underholdning.

Mors-Thy Håndbold indleder final4-stævnet mod Skjern Håndbold lørdag kl. 13.30, mens GOG og de nykårede danmarksmestre fra Aalborg Håndbold kæmper om den sidste finaleplads lørdag kl. 16.00. Søndag gælder det opgøret om 3. og 4. pladsen kl. 13.30, hvorefter kampen om medaljer i fineste karat fløjtes i gang kl. 16.00.

Jyske Bank Boxen vil være inddelt i zoner á op mod 500 tilskuere med egen indgang i overensstemmelse med de gældende coronaretningslinjer.

Santander Final4 finder sted i Jyske Bank Boxen 19.-20. juni. Billetter kan købes via mch.dk.