19-02-2020  - MCH Presse

Tina Turner hyldes i Herning

Tina Turner hyldes i Herning

Pressefoto.

’What’s Love Got to Do With It? – A Tribute to Tina Turner’ – sådan lyder titlen på den ultimative hyldestkoncert til Tina Turner, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2021.

Hyldestturnéen ’What’s Love Got to Do With It?’ har været udsolgt i Storbritannien i 2019, og nu er det blevet de danske fans’ tur til at opleve et brag af en koncert, når Tina Turners 50 år lange karriere skal fejres. Publikum kan se frem til et energisk show i MCH Herning Kongrescenter, hvor alle Tina Turners største hits som ’Proud Mary’, ’River Deep’, ’Simply The Best’, ’Private Dancer’, ’Nutbush City Limits’ og mange flere fremføres af det ti mand store liveband med talentfulde Elesha Paul Moses i front. 

Tina Turner er kendt for sin ikoniske stemme, udseende og sceneoptræden. Med Elesha Pual Moses, der blandt andet er kendt fra The Voice og X Factor, i front kan publikum forvente at få leveret de legendariske Tina Turner-hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv, der stod på scenen. Der er altså lagt op til en aften med hyldest til en af de mest ikoniske artister i vor tid, høj energi og feel-good rock ’n’ roll i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2021.

Hyldestkoncerten ’What’s Love Got to Do With It? – A Tribute to Tina Turner’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2021.

Køb billet her.